INSIDER

Orosz Bernadett kéri: továbbra is tartsák távol a támadóját

Hamarosan lejár az a távoltartási végzés, ami megtiltja a felismerhetetlenségig összevert Orosz Bernadett exbarátjának, hogy a nő közelébe menjen. Bernadett attól tart, támadója felkeresi őt és bosszút áll, ezért kéri a végzés meghosszabbítását.
  • Szerző: Ripost

Március 18-ig érvényes az a távoltartási végzés, ami arra kötelezi Orosz Bernadett exbarátját, hogy se közvetlenül, se közvetett módon ne lépjen kapcsolatba vele.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Négy hónapja, november 18-ától kezdve él a távoltartási határozat„ – mondta a -nak Orosz Bernadett.

Fotó: Bors Cerkl Gábor

„Benyújtottuk a kérvényt, hogy hosszabbítsák meg a határidőt, a jogi képviselőm intézi ezt. Bízom benne, hogy a bíróság is úgy látja, ez az ember veszélyes lehet a számomra.”

Bernadett a -nak elmondta: őt ugyan nem kereste meg a férfi, de a húgának írt két üzenetet, amelyet a húga azonnal törölt.

„Nem hiszem, hogy jó szándékú lehetett az üzenet, hiszen, ha például egy üdvözlés, azt nem törölte volna„ – véli az asszony.

„Bármi megtörténhet, korábban is attól féltem, hogy megkeres, és folyamatosan ettől rettegek.”

A férfi az elmúlt négy hónapban tartotta magát a végzéshez. Mint a korábban beszámolt róla, Orosz Bernadett állítja, hogy volt párja, egy nyugalmazott katona a felismerhetetlenségig összeverte, emiatt döntött a bíróság a távoltartásról. A hatgyerekes anyát támadója be is perelte: ötmillió forintot követel tőle azzal az indokkal, hogy Bernadett a nyilvános Facebook-posztban teljes nevén megnevezte, mint bűnös elkövetőt, és ezzel megsértette a személyiségi jogait. Ráadásul az igazságügyi orvosszakértő azt állapította meg, hogy nem szenvedett maradandó egészségkárosodást.

Fotó: Facebook

„Nyolc napon túl gyógyuló dobhártyaszakadásom van, ez benne van a látleletben is, akkor miről beszél?„ – sérelmezi a szakvéleményt a bántalmazott nőt. „Egy ilyen ügyben alaposabban meg kéne nézni a leleteket vagy megvizsgálni, kikérdezni személyesen az esetről! Az sem egészségromlás, hogy az orromon nem tudok levegőt venni, így aludni sem tudok? ” tette fel a kérdést Bernadett.

És ezeket olvastad már?