INSIDER

Nem vicc: málnaszörppel tört szerelme életére a magyar férfi

Fordulatokban gazdag történet következik.
  • Szerző: Ripost

Hihetetlen módon akarta megszerezni barátnője pénzét egy férfi Szolnokon. A nő azt mondta a férfinak, hogy nagyon beteg, végstádiumú rákja van és ráhagyja a családi örökségét. Több se kellett a pénzsóvár pasinak.

A középkorú férfi kapva-kapott az alkalmon és úgy döntött, hogy nem várja meg, amíg a rák viszi el a barátnőjét, inkább megsürgeti a folyamatot. Málnaszörpbe kevert vegyi anyaggal akarta megmérgezni a nőt. Szerencsétlenségére azonban a jégkásának elkészített szörp íze borzalmas volt, így a nő végül nem itta meg azt. Az aljas tervre azonban fény derült.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

További csavar a történetben, hogy később kiderült, a nő valójában nem volt beteg, hazudott a párjának. Talán így akarta próbára tenni.

A kis híján halállal végződött eset még 2018-ban történt, s a vádlottat a Szolnoki Törvényszék elsőfokú ítéletében emberölés kísérlete miatt 3 év börtönbüntetésre és 3 év közügyektől eltiltásra ítélte. Most azonban az ügyészség súlyosabb büntetés kiszabását indítványozza a férfi ellen.

„Az ítélet ellen az ügyészség súlyosabb szabadságvesztés és közügyektől eltiltás kiszabásáért, míg a vádlott és védője felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett.

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség a Szegedi Ítélőtáblának küldött indítványában az elsőfokú ügyészség fellebbezését fenntartotta, a szabadságvesztés és a közügyektől eltiltás súlyosítását kezdeményezte” – közölte a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?