INSIDER

„Nem az LSD ölte meg a fiunkat” – megszólalt Richárd édesapja

Nagy Richárd májusban zuhant vagy ugrott ki egy fővárosi lakás ablakából. Néhány nappal később belehalt a sérüléseibe.
  • Szerző: Ripost

A 17 éves Nagy Richárd, Érd kimagaslóan tehetséges ifjú futballistája májusban vesztette életét. Az ügy nagy port kavart, hiszen a tudósítások azt sugallták: egy drogos buli őrülete végződött tragédiával – írja a Blikk. A fiú édesapja László, és édesanyja Tímea továbbra is keresik a válaszokat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Van bennem nem kevés indulat, de nem vádolok senkit. Még a Jóistent sem. A fiam is hibázott, de nem kellett volna ekkora árat fizetni érte. Kérem, írja le, hogy ország-világ megtudja végre, a fiunk nem papírozott, és nem az LSD ölte meg. Ezt a boncolás egyértelműen bebizonyította. Az más kérdés, hogy azon a bizonyos bulin piázhattak, és a kaposvári baráti kör – vagy nevezzük inkább bandának – megjelenése óta olykor füveztek. Ezúttal sem volt másként, de sem az ital, sem a marihuána nem okozhatott olyan állapotot, amitől a mi gyerekünk kiveti magát az ablakon. Bennünket egyetlen cél vezérel, a fájdalmunk közepette végre szeretnénk tisztán látni, azt akarjuk, hogy kiderüljön az igazság, miért kellett eltemetnünk tizenhét évesen ezt a gyönyörű, jólelkű és tehetséges gyermeket...„

Fotó: CZ_BRS

László rendszeresen kijár a temetőbe, és úgy beszél a fiához, mintha otthon lennének a nappaliban, és várnák a Fradi meccsét a tévében.

„Azon gondolkodom, hogy a szülők ebben a zavaros, értékeit vesztett, felbolydult és felgyorsult világban hogyan képesek felnevelni a gyermeküket. Mi mindent megadtunk a fiunknak. És most ne sok pénzre, csillogó-villogó életre gondoljon. Szeretetet kapott és figyelmet. No, meg a lehetőséget, hogy jó élete legyen.”

Fotó: CZ_BRS

„Ez is kevés volt. Ez sem volt elég ahhoz, hogy felnőtté váljon. Tudtam, hogy olykor iszik egy-két sört. De ez belefér. Azzal is tisztában voltam, hogy február óta az az átkozott fű is előkerült olykor-olykor. Februárban egy kaposvári bandába került, ne kérdezze, hogy hogyan. És ne kérdezze, hogy kik ezek…”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Sós vendégváró finomságok
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?