INSIDER

Mentőhelikoptert riasztottak egy 2 éves kisfiúhoz, válságos állapotban volt

Egy kétéves kisgyerek magára borított egy forró vízzel teli fazekat, amitől olyan életveszélyes sérüléseket szenvedett, hogy mentőhelikoptert riasztottak hozzá.
  • Szerző: Ripost

Egy 21 éves nő tavaly szeptemberben a szendrői házában volt a három kisgyerekével, valamint az unokatestvérével és annak gyerekeivel, egy figyelmetlenség miatt azonban óriási baj történt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vizet tett fel melegedni a tűzhelyre egy 10 literes fazékba, hogy majd azzal elmosogat. Amikor észrevette, hogy a víz felforrt, levette a fazekat a tűzről, és a szobában lévő 60 centi magas dohányzóasztalra tette, hogy kihűljön.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Ezek után a legkisebb gyerekét akarta tisztába tenni, ezért odament a kiságyhoz, ám közben nem figyelt eléggé a kétéves fiára, aki magára borította a forró vizet.

Az anya azonnal hívta mentőket, akik a helyzet súlyossága miatt mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre. A gyereknek olyan súlyos harmadfokú égési sérülései lettek, amik életveszélyesnek minősülnek. Az ellátása közben sokktalanításra és intenzív terápiára is szükség volt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?