INSIDER

Megszólaltak a szülők: palacsintázás közben találta ki a rémmesét az érdi szerelmespár

A rendőrség a nyomozás során még vizsgálja, hogy történt-e erőszak.
  • Szerző: Ripost

Hamar bejárta az internetet a 15 éves érdi szűz lány története, akit, elmondása szerint, hétfőn reggel elraboltak, megerőszakolása után pedig kitették a Néra utcában és a sorsára hagyták. A fiatal lányra szakadt nadrágban, felhorzsolt könyökkel és maga elé meredve találtak rá a szülei. Egyetlen kérdésre sem tudott akkor választ adni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrségi kihallgatás során derült ki, hogy a fiatal pár csak kitalálta a borzalmas történetet a megerőszakolásról, hogy később legyen mivel megmagyarázniuk a lány szüzességének elvesztését.

„A kislányom románca négy napja kezdődött. Ez a fiú ötödikes kora óta ismeri a gyerekemet, egyszerűen odament az iskolai bizonyítványosztáson a kislányomhoz, megcsókolta, aztán onnantól egy pár lettek. És itt véget is ért a nagy szerelem, ugyanis a kislányom vallomása alapján akár börtönbe is csukhatják a srácot” – kezdte az édesanya őszinte vallomásában a Blikknek.

Mint már nyilvánvaló, szó sem volt rablásról, a kislány a fiúnál töltötte a napot. A lány édesapja szerint ez idő alatt egymáséi lettek. A tinilány utána még palacsintát is sütött a szerelmének, amit jóízűen megettek, majd többször is szerelmeskedtek. Ezután kitaláltak egy rémmesét, amivel felhívták a rendőrséget.

„A nyomozók most arra keresik a választ, történt-e erőszak”- árulta el az édesanya, aki hozzátette: a fiú állítása szerint a lány beleegyezésével történt minden, míg a lányuk az első alkalommal nem akarta, tiltakozott, de hiába.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?