INSIDER

Megölte a 82 éves asszonyt a férje, mert elfelejtette felhúzni a redőnyt

A férfi nem akart ártani feleségének, de dühében segítség nélkül hagyta. Később lányuk hívta a mentőket, de már késő volt.
  • Szerző: Ripost

Egy Győr-Moson-Sopron megyében élő házaspár élete idővel gyakori veszekedésekkel lett terhelt. A férj gyakran dobott különböző tárgyakat, kést, lábast, tányért a felesége felé.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2019 tavaszán a férfi éktelen haragra gerjedt a felesége ellen, mert mire hazaért a horgászatból, nem húzta fel a redőnyt az otthonuk alsó szintjén lévő ablakokon. Ekkor egy poharat dobott a konyhában álló nő felé, aki az elől elhajolt. Ezt követően a férfi a konyhából – lábassal a kezében – az udvarra indult halat pucolni. Távozásakor a konyhaajtóban az útjában lévő feleségét olyan erővel meglökte könyökével, hogy a padlásajtónak esett. Az idős asszony onnan a földre csúszott, miközben combnyaktörést és kulcscsonttörést szenvedett.

A férfi nem akart ártani feleségének, de dühében segítség nélkül hagyta
Fotó: Ügyészség

A férfi a feleségét szitkozódások közepette magára hagyta. A nénihez aznap délután lánya hívott mentőt. Őt a kórházban másnap megműtötték, de kómába állapotba került és hat nappal később elhunyt.

Az ügyészség a férfit gondatlan emberölés és minősített segítségnyújtás elmulasztásával vádolja, akár hét és fél évet is kaphat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?