INSIDER

Megjelent a Ripost7 legújabb száma! Győzött a székely virtus, Európának lépnie kell

9 országban összegyűlt a szükséges aláírás, most már nem lehet lesöpörni a székely indítványt! -írja a most megjelent Ripost7 legfrissebb száma.
  • Szerző: Ripost

Ahhoz, hogy a kisebbségi kultúrák megmaradjanak, pénzre van szükség. A székely petíciót a Székely Nemzeti Tanács indította el a nemzeti régiók védelmében. A polgári kezdeményezéssel a kívánt egymillió aláírás már első körben összegyűlt, most a másik feltétel is sikerült, sőt sikerült túlszárnyalni: 9 országban összegyűlt a szükséges aláírás! Európa őshonos kisebbségei 50 millióan vannak Európában, mintegy 25 országban. Nemcsak önmagukért, mindannyiukért indították a petíciót a székelyek. Az akció óriási véghajrával ért véget – számol be a 7.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az aláírásgyűjtés véghajrájában minden marketing módszert bevetett a szervező csapat

A lap legfrissebb, ma megjelent számában azt is megnézhetik, mire képes egy láncfűrésszel a magyar zseni, akiből jól sikerült házassága szabadította fel az alkotóművészt.

A 42 éves Varga Norbert meglátja a szobrot a fában és ki is bontja láncfűrésszel

Hogyan fordulhat elő, hogy Trumpot letiltották, de a tömeggyilkos diktátorok és a gyerekpornó nem érdekli a Twittert? A 7 a mélyére ás a titoknak. A Twitter döntése lavinát indított el, és rövid időn belül a Facebook, a Snapchat, az Instagram és a Youtube is blokkolta Trumpot. A progresszív baloldal és a magukat demokratának valló politikusok üdvözölték a tiltási hullámot, aminek már jóval korábban meg kellett volna történnie szerintük. Az eseményeket összefüggéseiben vizsgáló döntéshozók viszont annak a véleményüknek adtak hangot, mely szerint Trump letiltásával beköszöntött a totális cenzúra kora, és a technológiai óriásvállalatok innentől kezdve bárkit, bármikor és indoklás nélkül törölhetnek a felületükről.

Mikor nyithat biztonságban az ország? Ez a kérdés foglalkoztat most mindenkit. Az aktív fertőzöttek száma hetek óta 100 ezer alatt van, egymást követik a vakcinaszállítmányok, a közeledő tavasszal sokan legszívesebben eldobnák a maszkot. Egy korai újranyitás azonban végzetes lépés lehet, látjuk ezt a portugál, angol., francia példán. A magyar kormány az embereket kérdezi: mikor, milyen lépcsőben látják helyesnek a nyitást?

A 7 vendéglátóhelyeket és járványügyi szakembereket kérdezett a nyitásról.

Ezenkívül oltás kisokost, burmai horoszkópot, nyolc oldal változatos rejtvényt is talál a lapban! Keresse az újságárusoknál!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?