INSIDER

„Megfenyegetett, hogy a kukába dobja a gyermekem” – szomszédja tartja rettegésben Esztert

Borzalmas megpróbáltatásokat kell átélnie a tiszanánai édesanyának. Még az udvarra sem meri kiengedni kislányát.
  • Szerző: Ripost

Nem mindennapi nehézségekről számolt be a Tiszanánán élő Eszter, akinek 21 hónappal ezelőtt született meg a kislánya, Petra. Az asszony elmondása szerint évek óta zaklatja szomszédja, aki már várandós korában is megfenyegette, azóta pedig többször megpróbálta kitépni karjából gyermekét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A legutóbbi incidens már tettlegességig fajult, a kislányát egyedül nevelő fiatal anyuka arca is megsérült – írja a Blikk.

szomszédja zaklatja az édesanyát és gyermekét

A nő már nem tud mit tenni zaklatója ellen
Fotó: Pixabay

„Néha vannak normális pillanatai, de képes egyik pillanatról a másikra bekattanni. Már terhesen is többször megfenyegetett, hogy a kukába dobja a gyermekem, ha megszületik. Nem értettem már akkor sem, hogy miért szállt rám, hiszen soha nem ártottam neki, nem voltak konfliktusaink korábban” – kezdte szívszorító vallomását a lapnak Eszter.

A kislány hiába szeret a saját udvarán játszani a jó levegőn, nem merik kiengedni. Az egyedülálló édesanya teljesen kikészült a folytonos aggodalomtól, már a költözést tervezgeti.

„Múlt hétfőn épp hazaértem Petrával, amikor beállt elém a szomszédasszonyom, nem engedett be minket a házba. A gyereket gyorsan letettem, hogy meg tudjam védeni őt és magamat is. Az arcom is megsérült, miközben dulakodtunk” – tette hozzá elkeseredetten.

De sajnos nem ez volt az első alkalom, hogy megtámadta szomszédja Esztert. Tavaly áprilisban is rémálomba illő perceket kellett átélniük. Akkor az őrjöngő szomszédjuk betörte a kapujukat, és úgy próbálta Petrát elszakítani az édesanyjától. A rendőrségen is indult már ellene eljárás, sőt még a polgármesterhez is eljutott a probléma, de még mindig megoldatlan maradt az ügy.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?