INSIDER

Még Bill Gatest is lenyűgözte a magyar férfi ételkülönlegessége

Ínycsiklandó felvágottainak hála, több amerikai hírességet is megismert.
  • Szerző: Ripost

Egy Baranya megyei községben, Beremenden született Ivánácz Gábor, a 38 éves férfi mostanra elmondhatja magáról, hogy bejárta a világot, és különleges hústermékeiért igazi világsztárok epedeznek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„16 évesként lettem a ma­gam ura, és vágtam neki a nagyvilágnak. Dél-Afrikától kezdve Londonon át a Holland Antillákig mindenhol megfordultam. Minden érdekelt, ami gasztronómia. Franciaországban letettem a szakácsvizsgát, dolgoztam olyan luxusjachtokon, amikről korábban álmodni sem mertem volna. Ahhoz is volt szerencsém, hogy egy Mi­chelin-csillagos éttermet vezessek” – mondta a Borsnak Gábor, aki végül arra az elhatározásra jutott, hogy kialakítja a saját ízvilágát, amelyet prémium hústermékek formájában prezentál az ínyencek számára.

Dr. Dre is elégedetten írt Gábor remekműveiről (Fotó: Bors)

Gábor 31 különböző luxusterméket kínál, szalámikat, sonkákat, kolbászokat, amelyeknek egészen különleges az alapanyaga is, hiszen vaddisznó, őz, szarvas, vízi bivaly és szürke marha szerepel az összetevők között. Az úgynevezett bresaolák közül a szarvas a legjobb. Ez a sonkakülönlegesség 10 hét érlelés után lesz tökéletes.

Gábor az évek során rengeteg hírességgel találkozott a különböző luxushajókon.

Bill Gates (Fotó: AFP)

„2017-ben megismertem a Microsoft vezérét, Bill Gatest, aki egy rendkívül kedves figura. Egy luxusjachton találkoztunk a Karib-szigeteknél. Reggelire szarvas bresaolát ajánlottam nekik, ami ugye egy hosszan érlelt, szuperül fű­szerezett sonka. Kíváncsiak voltak rá, magam szolgáltam fel nekik. Pár nap múlva már kerestek a feleségével, hogy kellene még belőle, mert nagyon ízlik nekik. Egy referenciát is írt ne­kem, amiért nagyon hálásak voltunk.”

Azonban ez még nem minden: Amerika egyik leghíresebb rapperéhez, Dr. Dréhez is volt szerencséje, aki a családjával 2 hetet töltött egy hajón.

„Felvágottakat és sonkát szerettek volna enni, de igazán egy szarvasszalámi jött be nekik. Annyira, hogy a mai napig is rendelnek tőlünk külföldre! Rendkívül közvetlenek, egy élmény volt velük megismerkedni” – mondta Gábor, aki pályafutása során többek között Allen Hughes producerrel, Fred Wreck rendezővel és a Chelsea futballcsapat egykori kőkemény védőjével, John Terryvel is megismerkedett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?