INSIDER

„Most eljött a leszámolás órája!” – késsel támadt feleségére egy férfi Kazincbarcikán

Megromlott a házasságuk, már külön is költöztek, de a férfi nem bírta elviselni a változást. Többször is halálosan megfenyegette a feleségét.
  • Szerző: Ripost

Már réges-régen megromlott a házassága egy kazincbarcikai párnak, de mégsem váltak el. Az asszony már el is költözött a közös otthonukból a település egy másik házába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi végül bekattant és az egyik reggel felhívta telefonon a feleségét és közölte vele, hogy „Eljött az elszámolás ideje!”. Autóba pattant és meg sem állt a nő házáig, ahol a lehúzott ablakon keresztül ismét halálosan megfenyegette: „Most eljött a leszámolás órája!”.

Fotó: 123RF

Nyomatékosítva szavait a kocsiban ülve egy 7,5 cm pengéjű zsebkéssel is hadonászott. A nő annyira megijedt, hogy azonnal autóba ült és a rendőrségre ment, ahol feljelentést tett. A történteket követően, telefonon felhívta közös lányukat és a beszélgetés közben hallotta, amint a lány közelében lévő férfi azt kiabálja: „Most még el tudtál menekülni a rendőrségre, de legközelebb nem fog sikerülni!”.

A 2020. november 5-én történt fenyegetés kapcsán a járási ügyészség a büntetlen előéletű férfit tárgyalás mellőzésével, próbaidőre bocsátotta és elkobozták tőle a kést.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?