INSIDER

Kisfiát hátrahagyva, 7 hónapos terhesen tűnt el a 20 éves somogyi nő

Napok óta kétségbeesetten keresi édesanyja Renit, aki valószínűleg rossz társaságba keveredett, és hét hónapos terhesen szökött meg otthonról. Kisfiát a nagymamánál hagyta.
  • Szerző: Ripost

Nem először tűnt el a 20 éves Renáta otthonról, aki ezúttal már négy napja nem ad életjelet magáról. „Most már nem egyedül van” – írta a fiatal nő édesanyja, arra célozva, hogy a somogyi nő 7 hónapos terhesen tűnt el.

A kereső poszthoz írt kommentekből kiderül az is, hogy rövidebb időkre máskor is ment már el otthonról a nő, de arra is fény derül, hogy már második gyermekét várja, a kisebbett hátrahagyta a nagymamál.

7 hónapos terhesen tűnt el

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Megszólal az eltűnt nő egy közeli barátja is. „Akárhogy is fáj, adja rá a kabátot a lányára, ha valóban szereti – írta egy férfi Renáta anyjának.

„Itt nem rólam van szó, van egy gyönyörű kisfia, neki szülői kötelezettsége is van. És úton a következő” – válaszolt a lányát kereső nő. Renáta barátai azonban váltig meg vannak róla győződve, hogy a nőnek szabadságra van szüksége. „Mivel szabadságom van, így van szabad akaratom is, nem kell, hogy lekössem az életem a gyerekemmel, mert a gyereknevelés ráér” – oktatta ki egy ismerős a nagymamát, aki ezek szerint egyedül nevelheti fel lánya kisfiát, vagy különben a kissrác gyámság alá kerül.

A kommentekből az is kiderül, hogy Renáta minden bizonnyal rossz társaságba keveredett. „Már nem az elő eset. Nagykanizsán a kocsmáknál és a buszmegállóban kellene keresni” – figyelmeztetett egy másik ismerős.

 

És ezeket olvastad már?