INSIDER

Elképesztő balhé: így szedték le a férfi pénzét a bankkártyájáról a Király utcában

Rájárt a rúd a fiatal férfira, százezrekkel csapolták meg a bankszámláját a főváros egyik legforgalmasabb utcájában.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő történet bukkant fel az interneten. A budapesti Király utcai balhé június 4-én történt, amikor a kiszemelt férfit rejtélyes alakok egészen a Király utca 93-hoz közeli bankjegykiadó automatáig kísérték, majd alaposan megcsapolták a bankkártyáját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az áldozat barátnője röviddel a történtek után úgy döntött, hogy a hatodik kerületi zárt Facebook-csoportokban kér segítséget. „Az éjszaka folyamán eltulajdonították a párom telefonját, majd kényszer hatására leemeltettek a bankszámlájáról 200 ezer forintot” – írja Facebook posztjában a riasztó történetet Edina. „Ha esetleg valaki látott valamit, kérem, hogy jelezze felém”

Király utcai balhé

Fotó: Facebook

Edina és párja a Király utcai balhé kapcsán minden követ megmozgat, hogy megtalálja az elkövetőket, ezért házról házra kopogtattak a környéken lévő üzleteknél, biztonsági felvételek után kutatva. „Szerencsére minden üzlet, amelyet megkerestünk, készségesen rendelkezésünkre bocsátotta az éjszakai kamera felvételüket, így remélhetőleg jutunk valamire” – emeli ki Edina. A nő hozzátette: természetesen a kerületi rendőrséget is felkeresték, ahol feljelentést tettek. Bár a pár sok reményt nem fűz ahhoz, hogy saját maguk vissza tudják szerezni a pénzüket, ugyanakkor hangsúlyozzák: ha az ellopott összeg mégis visszakerül hozzájuk, mielőtt a rendőrség nyakon csípné az elkövetőket, akkor visszavonják a rendőrségen tett feljelentésüket.

A VI. Kerületi Rendőrkapitányság a megkeresésére azt írta, az ügyben lopás vétség gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben indítottak nyomozást.

És ezeket olvastad már?