INSIDER

Kirakatban hergel a maszk, védőoltás és szigorítások ellen Lenkei doktor

Lenkei Gábor korábban betiltott videóját vetítik a Lenkei üzletek kirakatában: a szcientológus „orvos” teljesen szembemegy a koronavírus tényével, „felhajtásnak” nevezi a szigorításokat.
  • Szerző: Ripost

A Dr. Lenkei üzletek kirakatában a korábban Youtube által már betiltott videókat vetítik – hívta fel olvasónk a figyelmet, miután azzal szembesült, hogy Lenkeinél a maszkviselés ártalmairól értekeznek a kirakatban.

A szcientológus vírustagadó üzletében a szerdán életbe lépő szigorítások bejelentése után is azt vetítették, hogy jelentős és pozitív fordulat áll be, és a tömeges védőoltásokra sincs szükség. Miközben az egész világ a vakcinára vár, és teljesen egyértelmű, hogy a koronavírus elleni védőoltás jelenti a megoldást, és miközben hazánkban már nagyon jelentős szigorításokra volt szükség, hogy valahogy megakadályozzák a vírus további, rohamos terjedését, Lenkei még mindig a valótlanságokat felsoroltató propagandával hülyítené az embereket. Ha pedig valakinek nem akad fél órája, hogy a kirakat előtt ácsorogva magába szívja a teljes vírustagadó propagandát, annak az üzlet elé kisétáló eladók nyomták a kezébe Lenkei névjegykártyáját, melyen a betiltott videót tartalmazó weboldal címe található. Erről az olvasónk bejelentése után a helyszínre látogató kolléganőnk is meggyőződhetett.

„Adhatok egy ilyet? Itt meg tudja nézni a videót” – ajánlgatta munkatársunknak a reklámkártyát az üzlet elé kisiető ott dolgozó nő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?