INSIDER

Kiderült: ezért maradt el a megvert Orosz Bernadett tárgyalása

Most találkozott volna először volt párjával a bántalmazása óta Orosz Bernadett, a szerdán 10 órára kitűzött tárgyalás azonban elmaradt.
  • Szerző: Ripost

Mint az köztudott, a férfi Bernadettet a felismerhetetlenségig összeverte, ám most mégsem emiatt jelentek volna meg a Miskolci Járásbíróságon, hanem azért, mert a férfi beperelte őt személyiségi jogainak megsértéséért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Czerkl_Gábor / BORS

„Hétfő délután tudtam meg, hogy a szerda délelőtti tárgyalás elmarad„ – mondta el a -nak Bernadett. „A bíró halasztotta el, ugyanis a felperes megváltoztatta a keresetét és erre nem tudtunk volna időben reagálni, hiszen még meg se kaptam. A felperes élhet ezzel a jogával, de szerintem nem korrekt. Sajnálom, hogy így alakult, mert hosszú lelki folyamat volt, amíg eljutottam oda, hogy képes legyek beszélni vele. Szeretném, ha elnézést kérne azért, amit tett, de így beszélni sem tudtam vele erről.”

A tárgyalás időpontjára a Nőkért Egyesület csendes tüntetést szervezett a bíróság épülete elé, hogy kifejezzék szolidaritásukat. A szimpátiatüntetést így online formában tartották meg, de szeptember 28-án, a tárgyalás új kitűzött időpontjában a bíróság előtt is megjelennek. Nem akarják megzavarni a tárgyalást, csak azt szeretnék demonstrálni, hogy kiállnak a bántalmazott nő mellett.

És ezeket olvastad már?