INSIDER

Kész vicc, amit a nő művelt letartóztatáskor a pestszentlőrinci lakásban

Egy ötszörösen körözött férfiért mentek a budapesti nyomozók. Végül nemcsak a körözött őt fogták el: előállítottak egy eltűnés miatt keresett fiatalt, valamint egy nőt, aki mindvégig akadályozta az intézkedést.
  • Szerző: Ripost

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrök rajtaütöttek egy XVIII. kerületi lakáson 2021. január 11-én este. A helyszínen elfogták a 43 éves Sz. Pétert, aki ellen két elfogatóparancs csalás, valamint egy-egy lopás, önbíráskodás és magánlakértés miatt volt érvényben – írja a police.hu.

Fotó: Pixabay.com

A lakásban egy nő és egy 17 éves fiú tartózkodott még, utóbbit eltűnés miatt körözték, mert már decemberben vissza kellet volna mennie a gyermekotthonba. Az intézkedés közben a 37 éves nő folyamatosan szidalmazta a rendőröket, egy alkalommal pedig megpróbált két szem nyugtatót tömni a megbilincselt férfi szájába.

A nyomozók ezt megakadályozták, végül a lakás mindhárom használóját előállították. A körözött férfi ellen közokirat-hamisítás bűntett gyanújával is eljárást indítottak, mert testvére nevére kiállított iratokkal próbálta igazolni magát. A nőt becsületsértés vétség miatt jelentették fel.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?