INSIDER

Jakab Péter élettársát főtitkárnőnek hívják a Jobbikban

A Bors minden jobbikos forrása egybehangzóan megerősítette, hogy a párt legbefolyásosabb személyisége Molnár Enikő, a pártelnök élettársa. Főtitkárnő, így beszélnek róla a Jobbikban. Kabinetfőnöknek is kinevezték. A lap részletesen bemutatta a hölgy tevékenységét a pártban.
  • Szerző: Ripost

A Magyar Nemzet már 2020 júniusában megírta, hogy Molnár Enikőnek erős befolyása van a pártelnökre. A lap értesülései szerint a Jobbikban sokan voltak már szem- és fültanúi a Jakab Péter és Molnár Enikő közti indulatos szóváltásoknak. Ilyenkor mindig Molnár Enikő viszi a prímet, nyilvánvalóan ő viseli a nadrágot. Az élettárs nemegyszer vetette már a pártelnök szemére, hogy kizárólag az ő segítségével lehetett csak elnök.

A Jobbikban úgy tudják, a kabinetfőnöknő Jakab kérésére „varratta ki magát

BKV-ellenőrből lett kabinetfőnök

A „főtitkárnő” hihetetlen karriert futott be a Jobbikban, nyilvánvalóan Jakab Péter aktív közreműködésével. Molnár Enikő először postai levélfeldolgozó volt, később BKV-ellenőrként üldözte a bliccelőket.

Agresszív stílusa sokak szemét szúrja a Jobbikban

Ekkor kérte felvételét a Jobbik V. kerületi szervezetébe, ahonnan azonnal a Jobbik sajtóosztályára került. Jobbikos források szerint Jakab már BKV- ellenőrként ismerhette és a kezdetektől „futtatta” a hölgyet. A sajtóosztály több korábbi munkatársa megerősítette a Borsnak, hogy ismeretségük jóval korábbról származik.

Nemcsak éjszakánként a munkalakásban, nappal is szoros az együttműködés

Amikor Jakab a Jobbik szóvivője lett, kizárólag Molnár Enikővel volt hajlandó szorosan együttműködni. Ahogy forrásaink kifejezték magukat, a politikán túl is „szimbiózisban dolgoznak”, de soha nem volt kétséges, hogy Enikőé az irányító szerep. ”Szoros emberi viszony van köztük, ez nyilvánvaló, az első látásra„ – jellemezték kapcsolatukat a Bors forrásai. Jakab, mint egy kiskutya követi a hölgyet.

Hátul Jakab tolvajozik, elől élettársa, a párt kabinetfőnöke pózol

Amikor Jakab Pétert frakcióvezetőnek választották, szinte magától értetődő volt, hogy a Parlamentbe is viszi magával Molnár Enikőt. ”Másnaptól ő lett az első ember a pártban„ – jelentették ki a jobbikosok.

Eligazítás a Jobbikban, a főtitkárnő általában mamuszban irányítja párt tisztviselőit..

Annyira szereti ezt a viseletet, hogy még az utcai pártrendezvényeken is gyakran mamuszban jár

Agresszív és erőszakos természete mellett ekkortól nevezték el a pártban Főtitkárnőnek. Kizárólag rajta keresztül juthat bárki közel a párt elnökéhez. Senki nem hívhatja közvetlenül Jakab Pétert, előbb a főtitkárnőnél kell bejelentkeznie.

A főtitkárnő és az elnök úr agresszív fellépésükről nevezetesek. Ugyanaz a stílus

A jobbikosok szerint Molnár Enikő mindent tud a párt dolgairól és pénzügyeiről, ingatlanokról, bérelt irodákról, az összes stikliről. ”Ma ő a párt legnagyobb zsarolási potenciálja„ – mondták róla.

A kabinetfőnöknő, Jakab élettársa az utcán sem veti meg a mamuszt

Jakab bevitte a Jobbik Alapítvány kuratóriumába is

Jutalmul Molnár Enikőt már tavaly bejegyezték a Jobbik Magyarországért Alapítvány Kuratóriumi tagjai közé.

Háromgyerekes családanya

Molnár Enikőnek három gyermeke van, a nagyobbak 7 és 5 év körüliek, a harmadik 2019 márciusában született.Hogy mennyi időt tölt ténylegesen a gyerekeivel, az a pártban tabutéma. Egy sajtóst, aki ezzel kapcsolatban megjegyzést mert tenni, azonnal kirúgtak a pártból.

A kabinetfőnöknő nagyon szeret szelfizni, képeit gyakran körbeküldi a pártban.

Sok mindent elárulnak a róla készült videófelvételek is...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?