INSIDER

Így reagált Marian Cozma apja a fia támadójának szabadulására

Kilenc év telt el Marian Cozma halála óta. A múlt héten hazaengedték az egyik felelőst, Sztojka Ivánt jó magaviselete miatt, ami kiborította az áldozat édesapját.
  • Szerző: Ripost

Nem Sztojka volt az, aki a kézilabdázó szívébe szúrta a kést. A halálos sebet  Marian Cozma R. Sándortól kapta, amikor a falhoz szorulva védekezett Sz. Iván és másik társuk, N. Győző támadása ellen.

A másik két tettes még börtönben van, de - mint azt a megírta - Sztojka kiszabadult múlt héten. Állítólag szabaduló bulit tartott, új BMW-je van és nagyon jól érzi magát.

A romániai Libertate lapnak Marian Cozma édesapja, Peter Cozma elmondta a véleményét az ítéletről és azt is,  hogyan érzi magát 9 évvel a haláleset után.

Az elkövetők életben vannak. Marian nincs. Az igazság a villamosszék lenne vagy golyó a fejbe!

 

- fakadt ki a meggyilkolt kézilabdázó édesapja. Õt a fájdalom azóta is kínozza és gyakran álmodik a fiáról. A fia halála óta volt egy szívinfarktusa is. Marian anyjának is egészségügyi problémái vannak.
Az apa látta a támadásról készült felvételeket, és azt gondolja, hogy szándékosan megölték a fiát. A kézilabdameccseket a fia halála óta is nyomon követi, ez ad erőt neki az unokák mellett.
 

És ezeket olvastad már?