INSIDER

Horvátországi nyaralásukat bocsátják licitre, miután villámcsapás tette élhetetlenné otthonukat

Nem tudnak elmenni az előre lefoglalt horvátországi nyaralásra, ezért inkább pénzzé teszik. Most minden segítség jól jön, miután mindenük bent égett, amikor éjjel villám csapott a kéményükbe és kigyulladt az otthonuk.
  • Szerző: Ripost

„Első segítséget kérő felhívás”, így kezdődik a bejegyzés, amiben egy kellemes horvátországi nyaralást ígérnek, némi segítségért cserébe. Az egy hét, maximum négy főre szóló nyaralás egy kavicsos tengerparti helyen elérhető, sok hallal és tengeri herkentyűvel, lehetőség van fél- vagy egész panzió igénybevételére, ez csak a licit nyertesein múlik, de nagy segítségükre lenne, miután odalett a házuk a tűzben és levendulafarm-üzletüket sem tudják egyelőre működtetni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint ahogy azt tegnap a megírta, amíg élnek nem felejtik el életük eddigi legszörnyűbb éjszakáját egy monoszlói család tagjai. Már mindenki aludt a ház tetőterében, amikor kora hajnalban fülsiketítő robbanásra riadtak fel. Hirtelen fel sem fogták, hogy mi történhetett. Kiderült, hogy egy villámcsapás szétrobbantotta a kéményt. Mielőtt a tűz porig égette volna a felső szintet, az üvegcserepeken keresztül, mezítláb sikerült kimenekülniük a szabadba.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?