INSIDER

Fülsiketítő zajra ébredtek, a robbanás után futva menekültek a házból

Lélekszakadva menekült ki házukból egy Veszprém megyei család, miután egy villámcsapás lángra lobbantotta otthonukat. Csak az irataik, a családi fotók és a Biblia maradt meg.
  • Szerző: Ripost

Amíg élnek nem felejtik el életük eddigi legszörnyűbb éjszakáját egy monoszlói család tagjai. Már mindenki aludt a ház tetőterében, amikor kora hajnalban fülsiketítő robbanásra riadtak fel. Hirtelen fel sem fogták, hogy mi történhetett. Kiderült, hogy egy villámcsapás szétrobbantotta a kéményt. Mielőtt a tűz porig égette volna a felső szintet, az üvegcserepeken keresztül, mezítláb sikerült kimenekülniük a szabadba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nagyon szépen köszönjük a sok támogató és aggódó üzenetet! Mindenki jól van szerencsére. Fent aludtunk a tetőtérben, amikor hajnali fél három körül becsapott a villám és szétrobbantotta a kéményt. Még a tűz berobbanása előtt az üvegcserepeken keresztül mezítláb a gyerekek, kutyák, cica és én is kijutottunk. Sajnos minden ruhám bennégett.” -Kezdi facebook bejegyzését a MagyarProvence tulajdonosa.

Az anyuka a családi fotókon kívül, a Bibliát, és az iratait tudta csupán kihozni a házból. A villámcsapás következtében a ház felső szintje porig égett, így lakhatatlan, a képeken látszik, hogy szinte mindenük megsemmisült az emeleten. Szerencséjükre az alsó szint elég jól megúszta a villám okozta katasztrófát.

Tegnapi bejegyzésében az anyuka már azt írja, rengetegen szeretnének nekik segíteni, jelenleg villanyszerelőt keresnek.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres sütemény, ahogy a nagyi készíti
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?