INSIDER

Olyan erővel csapott a villám egy házba, hogy a szomszédot a konyhapultnak lökte

A tragédia Kápolnásnyéken történt, a család háza porig égett, mindenük odaveszett.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő, olyan erővel csapott a villám egy kápolnásnyéki családi házba, hogy még a szomszéd is érezte: nekilökte a konyhapultnak. A ház felső szintjén egy házaspár élt a gyerekeikkel, az alsó szinten pedig a nagyszülők laktak – derül ki a TV2 riportjából.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A család háza porig égett (Fotó: TV2)

A házaspár egyik gyermeke 1 a másik 3 éves. Édesanyjuk, Filotásné Polgár Éva a Tényeknek elmondta: elsírták magukat, mikor hazaértek, ugyanis nem voltak otthon, amikor a tragédia történt.

Filotásné Polgár Éva: szinte minden megsemmisült a konyhában (Fotó: TV2)

„Idefent a konnektorok is leolvadtak, lényegében az emeletből semmi sem maradt, se tető, se semmi, odalent meg ázik át az épület, és úszik minden” – mondta megtörten a nő a TV2-nek.

A tető is megsemmisült (Fotó: TV2)

A szomszédjuk, Simonné Marlin Lúcia elmondása szerint egy hatalmas dörgést hallott, majd valami iszonyatos erő a pulthoz csapta. Nagyon megijedt, de volt annyi lélekjelenléte, hogy riasztotta a tűzoltókat és a család kutyáját is megmentette.

A szerencsétlenül járt család most az egyik rokonnál húzza meg magát, de ott nem maradhatnak sokáig, így minden segítségre szükségük van. Aki teheti és szeretne segíteni, az a TV2 riportjában ITT talál módot ehhez.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?