INSIDER

Horrorfilmbe illő reggelekre számíthatunk, amit meglepő folytatás követ

Hogy milyen évszak lesz ma? Nos, egyelőre az orrunkig sem látunk, de ez a legtöbb helyen szerencsére változni fog.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Szerdán sokfelé párás, horrorfilmbe illő ködös idővel indul a nap, majd napközben a köd a legtöbb helyen várhatóan feloszlik, így délután már az ország nagy részén sok napsütésre van kilátás, de néhol tartósabban párás, ködös maradhat az idő. Nem lesz jelentős a légmozás, és számottevő csapadék sem várható, legfeljebb hajnalban, reggel lehet elszórtan gyenge szitálás. Reggel -3 és +4, délután 12 és 19 fok között alakul a hőmérséklet, de a tartósabban párás, ködös tájakon 10 fok alatt maradhatnak a maximumok – írja az Időkép.hu meteorológiai portál.

Horrofilmbe illő köd várható reggelente

Egyes helyeken napközben sem szakadozik fel a köd (Képünk illusztráció)
Fotó: Pixabay

Csütörtökön is sokfelé párás, ködös lehet a reggel, néhol gyenge szitálás is előfordulhat, de nyugaton, északnyugaton lehetnek derültebb tájak is. Előreláthatóan északkeleten számíthatunk tartósabban párás, ködös körzetekre. Nyugaton, északnyugaton megélénkülhet a délies szél. Délután 13-19 fok valószínű, de a tartósan párás tájakon 10 fok alatt maradhat a maximum-hőmérséklet.

Pénteken a nyirkos, horrorfilmbe illő ködös reggelt követően ismét északkeleten ragadhat be többfelé a köd, illetve a rétegfelhőzet. Nem lesz jelentős a légmozgás. Délután 11-18 fokot mérhetünk, de a napközben is ködös, felhős tájakon több fokkal 10 fok alatt maradhat a csúcshőmérséklet.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?