INSIDER

Hatalmas dugók várhatók az utakon, itt lesznek felújítások hétfőtől

Az M1-en folytatódnak a felújítások, sok helyen ezért forgalomkorlátozásra kell számítani.
  • Szerző: Ripost

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a jövő héten is folyamatosan végez karbantartási munkálatokat az M1-es autópálya Budapest és Hegyeshalom felé vezető oldalán. A munkavégzések miatt forgalomkorlátozásra és torlódásra kell számítani.

A Budapest felé vezető oldalon, a 124-es és 126-os kilométerek között javítási munkák zajlanak június 18-20. között. A 100-as és 115-ös szelvények között, szintén a főváros felé vezető oldalon, kedden és szerdán az elválasztósávban kaszálnak, a belső sáv le lesz zárva. Csütörtökön mozgó terelés mellett kezdik el a Hegyeshalom felé vezető irányban a gépi sövényvágást a belső sáv korlátozásával. A munkálatoknál 80 kilométer/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.

Június 18-tól június 21-ig végeznek nagyfelületű javítási munkákat a Budapest felé tartó oldalon, a 35-ös és 38-as kilométerek között. A tervek szerint június 19-én és 20–án a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Tatabánya térségében, június 21-én pedig a főváros irányába a 45-46 kilométerek közötti szakaszon javítják az utat. Június 19-én vegyszeres gyomirtást végeznek a 12-es és 66-os szelvények között, mozgó terelés mellett. Míg június 23-án a Budapest felé vezető oldalon, a 23-as és 38-as kilométer között burkolatjeleket festenek a szakemberek a külső sáv zárásával.

A Győr felé vezető oldalon, az M0-s autóút csomópontjától kezdődően folytatódnak 2,5 kilométeres szakaszon az M1-es autópálya felújítási munkálatai, melyek néhány héten belül befejeződnek, majd egy újabb helyszínen, a 28-as és 40-es kilométerek között, 12 kilométeren folytatódnak a felújítási munkák.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?