INSIDER

Gyerekeik előtt lőtte hátba az anyukát az érdi férfi -videó

A férfi egy airsoft puskával lőtt rá gyermekei anyjára. A férfinak kész fegyverarzenál volt a birtokában.
  • Szerző: Ripost

A nő egy hivatalos papír aláírása miatt érkezett meg gyermekei apjának családi házához 2020. június 22-én délután. Az eddigi adatok szerint nem sokkal később, előzetes szóváltás nélkül, a gyerekek közelében volt párja felkapott egy airsoft puskát és hátba lőtte.

A nő ezután síró gyermekeivel távozott a helyszínről, fájdalmai miatt azonban később orvoshoz fordult, aki 8 napon túl gyógyuló sérülést állapított meg nála. Tekintettel arra, hogy a férfi a házban több fegyvert, köztük feltehetően éles lőfegyvert is tart, az érdi nyomozók az elfogáshoz a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek közreműködését kérték.

A 2020. június 23-án kora délután végrehajtott művelet után a házban a nyomozók kutatást tartottak. Különböző típusú puskákat, gázriasztó fegyvereket, forgótáras fegyvert, airsoft fegyvereket, gumilövedékes fegyvereket, valamint feltehetően II. világháborús kézigránátot foglaltak le, amelyeket megküldtek szakértői vizsgálatra – írja a Police.

A 33 éves férfit kihallgatták, tettét részben elismerte, a gyanúsítás ellen panasszal nem élt. Az Érdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárást, egyben elrendelték a 72 óráig érvényes ideiglenes megelőző távoltartást.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legjobb töltött káposzta receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?