INSIDER

Fordulat a negyedikről kizuhant Panni ügyében: erre nem számítottak a szülők

Mostantól nem tanúként, hanem gyanúsítottként kezeli a rendőrség a negyedikről kizuhant 3 éves kislány, A. Panni szüleit.
  • Szerző: Ripost

A kislány a család negyedik emeleti kistarcsai albérletének ablakából zuhant ki tavaly májusban. Eddig fel sem merült, hogy a gyerek anyjának és apjának esetleg köze lehet a tragédiához, most azonban a rendőrség P. Anasztáziát és A. Tamást gyanúsította meg gondatlan veszélyeztetéssel.

"Védencem, Panni édesapja nagyon megdöbbent a fejleményen, hiszen ő a hazugságvizsgálat szerint is mindenben igazat mondott" – közölte dr. Lichy József ügyvéd.

"Neki fogalma sem volt arról, hogy gyermeke egyedül maradt a lakásban, mert a felügyeletével megbízott keresztanya hamarabb eljön, hogy odaérjen a munkahelyére. A kislány édesanyjának meggyanúsításán nem vagyok annyira meglepődve, hiszen ő a poligráfon is megbukott. Éppen annál a résznél, amikor arról faggatták, tudott-e az alkalmi bébiszitter hajnali távozásáról."

Az ügyvéd hozzátette: Panni édesapja a legfontosabbnak azt tartja, hogy végre kiderüljön az igazság, azaz, hogy kinek a hibájából veszítette el kislányát. A Blikk információi szerint A. Tamás első, immár gyanúsítotti kihallgatása december végén lesz.

A nyomozás elején még a kislány keresztanyját gyanúsították gondatlan veszélyeztetéssel, ám az ügyészség ezt pár hét után megszüntette. Azóta nem volt gyanúsítottja a tragédiának, egészen idáig.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?