INSIDER

Még a hangja is elcsuklott, ha szóba került a kislánya – magyar apával végzett a Covid

Barátai, munkatársai és családja gyászolják a 46 éves informatikust, az ELTE Gazdaságtudományi Intézetének munkatársát.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy szerető magyar apával végzett a Covid. Kollégái megrendültek az értelmetlen haláltól, megható bejegyzésben búcsúznak tőle.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Feldolgozhatatlan. Zsoltival 20 éve dolgozunk együtt, számítógépeinket, nyomtatóinkat, fénymásolóinkat ő szerezte, szerelte, működtette, cserélgette. A mai ELTE GTI egész egyszerűen nem létezne az ő ügyessége, kreativitása nélkül – pár év alatt olyan technikai hátteret épített fel nekünk, amelyhez máshol évtizedek kellenének” – emlékezik a férfira volt kollégája.

apával végzett a Covid

Fotó: Pixabay

Igazi egyszemélyes problémamegoldó ember volt a cégnél.

„Zsolti, oldd meg!” – ez volt a bevett kérés felé, amire Ő legtöbbször a „Persze, megint én oldjam meg, de hogyan?” választ mormogta, de közben már zakatolt is az agya a megoldáson, és így vagy úgy, de mindig meg is csinálta valahogy. Nagyon szerettünk vele együtt dolgozni ezért, igazi egyszemélyes problémamegoldó volt” – emlékezik meg róla az ELTE oldalán a kollégája.

Minden problémát megoldott, még a kórházba kerülés előtt is megoldásokat hagyott kollégáira. Szívén viselte a munkahelyi ügyeket.

A kollégái nem csak jó szakemberként emlékeznek rá, hanem, mint nagyszerű családapára. Sajnos, megint egy szerető apával végzett a Covid.

„Kislánya a mindene volt, ha csak szóba került, e hatalmas embernek még a hangja is el-elcsuklott.”

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?