INSIDER

Férje halála után megrázó üzenetet tett közzé a kétgyerekes magyar édesanya

Szörnyű fájdalmat kell átélnie a nőnek, most üzent a vírustagadóknak.
  • Szerző: Ripost

„A világ dőlt össze körülöttem, soha nem akartam ezt leírni, mert semmi sem fontos most, azt gondolom, mivel a kínok kínját éljük át a fiaimmal... De nem bírom tovább a sok vírustagadó, buta, okoskodó, idióta barmot!„ – fakadt ki közösségi oldalán egy magyar édesanya.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

vírustagadók

Fotó: Pixabay

Mint írta, ismerőseik mind megmondó lehetnek annak, hogy a koronavírusban elhunyt férje, Jani egész életében intenzíven sportolt, egészségesen evett, és pozitív, vidám, kiegyensúlyozott ember volt, alapbetegség nélkül. Pont ezért is érte őt és gyermekeit váratlanul a halála.

„Két hete halt meg a Covid szövődménye okozta tüdőgyulladásban. 14 nap kórház, 1 nap gépi lélegeztetés után, úgy, hogy a patológus szerint is makkegészséges volt. A 8 és 10 éves gyönyörű, csodálatos fiaink maradtak félárvák” - magyarázta az anyuka, majd folytatta. „22 éves boldog kapcsolat volt a miénk. Mostanra jutottunk volna el odáig, hogy terveinket meg tudtuk volna valósítani. El sem tudtunk búcsúzni... Csak besétált a vörös zónába és vége, ennyi volt az életünk. Gratulálok az okoskodóknak, valóban semmi gond nincs, csak az, hogy nem ehetünk étteremben.„

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?