INSIDER

Fényes nappal szexelt egy pár Pécs belvárosában, és ez még nem minden

Döbbenetes jelenetek bontakoztak ki a pécsiek előtt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fényes nappal esett egymásnak egy pár Pécs belvárosában, a Kossuth utca mellett egy parkban. Sokan látták őket, ők mégsem zavartatták magukat: megtehették, mert elképesztő módon senki sem szólt rájuk.

Fotó: 123RF

„Az emberek inkább elfordították a fejüket, rendőrt nem láttam. Megdöbbentő, a belváros, tele emberi ürülékkel, szeméttel és hajléktalanokkal. Ez a szexelő pár is hajléktalan volt„ – számolt be a részletekről a Blikknek egy szemtanú.

A rendőrség nem indít nyomozást, mert nem tett senki feljelentést az ügyben.

Hevesi Kriszta szexuálpszichológus szerint a látszat ellenére ez az utcai szex nem magamutogatás volt, hanem legfeljebb polgárpukkasztás.

„Ha már kívül rekedtünk a társadalmon, nem vonatkoznak ránk a szabályok, és idetoljuk az orrotok elé, ahogyan élünk, ez lehetne az üzenete a viselkedésüknek, bár nyilván nem tudatos, hanem ösztönkielégítés motiválhatta őket. Továbbá akinek a munka és az otthon hiánya miatt nincs semmi rendszer az életében, ráadásul még iszik is, annak egybefolynak a nappalok és az éjszakák. A rossz körülmények azonban nem mentik fel őket, az, amit csináltak ugyanis, rossz érzést, döbbenetet és undort válthat ki a gyanútlan járókelőkből. Ráadásul ha gyerekek is szemtanúi mindennek, megzavarhatja a fejlődő érzelmi világukat” – vélekedett a szakember.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?