INSIDER

Felháborító részletek: 5 felnőtt is csak bámulta a véresre vert lányt Nádudvaron

Csak elsétáltak a felnőttek, miközben két lány agyba-főbe vert egy szerencsétlent Nádudvaron.
  • Szerző: Ripost

Irgalmatlanul bántalmaztak egy 16 évest lányt még idén februárban Nádudvaron. A rendőrség elé került ügy több szempontból is botrányos.

„Ha leteszed a kamerát, te is kikapsz” – így tartotta rettegésben a véresre vert Valéria barátnőjét az a két erőszakos kamasz lány, akik arra kényszerítették a fiatalt, hogy a brutális verést videóra vegye.

A Blikk információi szerint a megfélemlített lány önként jelentkezett megvert társa ügyvédjénél.

„Valóban van egy másik lány, aki szintén áldozatként került a történetbe. Fizikailag nem, lelkileg azonban komoly sérelmeket szenvedett el” – mondta dr. Barcsi István ügyvéd.

„Újabb érdekes részletek derültek ki: a két lány a bántalmazás előtt elvette Valéria tárcáját és öt szál cigarettát. Emiatt más ügyben is indulhat eljárás ellenük” – magyarázta az ügyvéd, aki azt is elmondta, hogy a gyermek mellett 4-5 felnőtt is elsétált, mialatt a két kamasz lány ütlegelte, rugdosta, kutyának nevezte.

„Végül egy helyi nő értesítette a rendőrséget” – folytatta Barcsi, aki szerint felháborító a felnőttek viselkedése is.

Két tinilány verte össze egyik társát. Még a cipőjüket is megcsókoltatták vele, és úgy ütötték, rúgták, hogy a lány orrából ömleni kezdett a vér. Az eset után az egyik lány nyilvános videóban, míg a másiknak az édesanyja a közösségi oldalon kért bocsánatot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?