INSIDER

Fekete Dávid még a Hit Gyülekezetének is tartozik, mégis segítenének rajta

A gyülekezet alapítója lelki támogatással szeretne segíteni a rossz útra tévedt énekesen. Fekete Dávid tönkrement vállalkozása miatt hatalmas adósságot gyűjtött össze.
  • Szerző: Ripost

Fekete Dávidot még 2008-ban, a Megasztár negyedik szériája során ismerte meg a nagyközönség. Annak idején került kapcsolatba a Hit Gyülekezetével is, aminek ugyan tagja nem lett, mégis sokat köszönhetett az alapítójának. Németh Sándor lelki segítséget nyújtott neki ahhoz, hogy képes legyen feldolgozni a hirtelen jött sikert és népszerűséget.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kapcsolatuknak azonban 2013-ban vége lett, pont azután, hogy Dávid és első felesége szakítottak. A Bors nemrég megtudta, a Hit Gyülekezete tagjainak is tartozik, Németh Sándor mégis segítene rajta.

Fekete Dávid a hit gyülekezetét is megkárosította

Első feleségével, Cserpes Laurával nyolc éve váltak külön útjaik
Fotó: Nagy Gábor NG Kisalföld

„Dávid nem kért lelki segítséget a gyülekezettől, de ezt bármikor megteheti, és a történtek ellenére is tárt karokkal fogadják majd, hiszen ő alapvetően egy jó ember, még akkor is, ha most rossz útra tévedt és rossz döntéseket hozott” – kezdte a lapnak Németh Sándor, aki azzal szeretné segíteni az énekest, hogy visszataláljon a feleségéhez és a gyermekeihez.

Fekete Dávid a hírek szerint a Hit Gyülekezete győri szervezetének tagjaitól is kért pénzt
Fotó: Bors / Czerki Gábor

„A győri gyülekezetben egyébként sokan ismerik őt, és azt is úgy tudom, hogy több tagtól is kért és kapott pénzt az elmúlt időszakban. Mondhatjuk úgy is, hogy többeket megkárosított, de bízom benne, hogy hamarosan visszatalál a helyes útra, és képes lesz rendezni az életét” – tette hozzá a vezető lelkész, aki arra kérte a győri gyülekezet vezetőit, hogy nyújtsanak lelki segítséget a bajba jutott Dávidnak, ha jelentkezik náluk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?