HŰHA

Fekete Dávid újabb áldozata tálalt ki: az életét veszélyeztette az énekes!

A Megasztár negyedik szériájának egykori közönségkedvence állítólag egy várandós édesanyát is átvert, aki miatta karambolozott.
  • Szerző: ripost

Újabb elképesztő történetről számolt be Fekete Dávid egyik áldozata. A szegedi családanya, Horváth-Farkas Tímea állítja, az énekes átverte őt egy romhalmaz autóval, ami miatt várandósan karambolozott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fiatal nő és vőlegénye 2018-ban döntöttek az autóvásárlás mellett, és az énekes kereskedésében kezdtek nézelődni. Fekete Dávid felajánlotta nekik, hogy behoz Németországból egy számukra megfelelő autót, ám nem minden úgy alakult, ahogy az elvárható lett volna. A nő például az előleg fizetésekor semmilyen papírt nem kapott.

Fekete Dávid életéből egyre több durva titokra derül fény

Fekete Dávid életéből egyre több durva titokra derül fény
Fotó: FEM3

„Amikor átvettük az autót, szintén nem kaptunk róla papírt. Megint azt mondta, postán küldi. Kifizettük és hazavittük, majd egy szervizbe átnézetni. Itt olyan hírt kaptunk, ami sokkolt minket. Közölték, a kocsi darabokból van összehegesztve, más színre van fújva. Kaptunk árajánlatot, több mint egymillió forintért tudták volna rendbe hozni” –mondta el a Blikknek Tímea, aki állítja, csoda, hogy nem történt tragédia a csalás miatt!

„Közben karamboloztam is vele, mert menet közben leállt a generátor, az akkumulátor, beállt a kormányzár és az autó irányíthatatlanná vált. Már várandós voltam, szerencsére nem lett nagyobb baj. Egyértelmű, hogy becsapott az autóval, ezért karamboloztam terhesen.”

Tímea ezután postán kapta meg az adásvételi szerződést, ami újabb döbbenetet okozott neki: azt ugyanis a férjezett nevére állították ki, jóllehet, akkor még nem is volt férjnél, ráadásul az aláírását is odahamisították a dokumentumra.

A lap megpróbálta megszólaltatni Fekete Dávidot is az ügyben, ám az énekes nem reagált a megkeresésükre.

Az énekesnek nem csak a szakmai, de a magánélete is katasztrofális fordulatot vett az utóbbi hetekben: miután kiírta a közösségi oldalára, hogy felesége, két gyermekének anyja állítólag megcsalta, óriási botrány alakult ki körülötte.

Az anyósa betegesnek nevezte a viselkedését, Fekete Dávid pedig végül bevallotta, ő is megcsalta Reginát, aki egy éve ikrekkel ajándékozta meg őt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?