Létrehozva: 2021.03.16.

A csillogástól a bukásig: Fekete Dávidnak minden esélye megvolt a sikerre

A Megasztár negyedik szériájának felfedezettjét 2008-ban ismerte meg a nagyközönség, azóta megjárta a csúcsot és a mélységeket is.

Nagy reményekkel indult neki az életnek Fekete Dávid. Az énekest 2008-ban, a Megasztár negyedik szériája során ismerte meg a nagyközönség. A TV2 műsorának és tehetségének köszönhetően tekintélyes rajongótábora alakult ki rövid időn belül, ám a csillogás nem tartott sokáig.

Az elmúlt években magánéleti problémáival került reflektorfénybe, és bár sokáig úgy tűnt, hogy megtalálta a boldogságot és családot alapított, múlt héten kiderült, hogy nem csak a házassága, de a szakmai élete is romokban van.

Fekete Dávid válik a feleségétől, Reginától.
Fotó: TV2

A tinilányok kedvence

2008-ban a Megasztár 4 legjobb tíz versenyzője közé került az akkor 22 éves Fekete Dávid. Az énekest hamar megszerették a tinilányok, aminek több oka volt: egyrészt az akkor roppant népszerű musical-műfajt képviselte, másrészt Király Viktor mellett őt tartották a széria szépfiújának.

Dávid végül bekerült a döntőbe is, és a második helyen végzett. Bár nem ő kaszálta be a nagy nyereményt, még így is óriási lehetőségeket kapott.

Friderikusz Sándor, aki a műsor egyik zsűritagja volt, annyira megkedvelte a fiút, hogy egy, Király Viktor nyereményautójával megegyező kocsit vásárolt neki a műsor után ajándékba. Mester Tamás, aki szintén zsűrije volt a szériának, felajánlotta Dávidnak, hogy tekintélyes hangszergyűjteményéből bármit választhat.

Az ifjú énekes ezután országos turnéra indult, 2009-ben pedig két albumot is kiadott. Színházban, díjátadón is fellépett, és emellett számos tévéműsorban kapott lehetőséget.

Mégis többször nyilatkozott elégedetlenül arról, hogy a karrierje nem úgy alakul, ahogyan elképzelte, megasztáros versenytársai kelendőbbek nála.

Romantikus esküvő, gyors válás Fekete Dávid

Már a Megasztár alatt is foglalt volt az énekes szíve: Cserpes Laurával akkor egy éve jártak, és bár a kapcsolatuk saját bevallásuk szerint viharos volt, Laura 2010-ben örömmel mondott igent, amikor a Mr. és Mrs-ben Dávid megkérte a kezét.

Hamar össze is házasodtak, 2012-ben azonban zátonyra futott a kapcsolatuk, így 2013-ra hivatalosan is elváltak egymástól.

Dávid ezután arról beszélt a nyilvánosságnak, hogy úgy érzi, Cserpesék árthattak a zenei karrierjében: mint a Megasztár után, úgy ezútal is egyszerűbb volt a saját teljesítménye miatt mást hibáztatni, mint belátni az esetleges korlátait.

Rajongójába szeretett bele

2015-ben mutatta be a nyilvánosságnak Reginát, az akkor tizenhét éves leányanyát, aki akkor egy kilenc hónapos kislányt nevelt egyedül. Dávidtól nem volt idegen a nevelőapa szerep, hiszen őt is pótapa nevelte föl, akire egész életében felnézett.

Ekkor úgy tűnt, hogy minden helyrekerült az életében: kedvese mellett újra boldognak érezte magát, ráadásul egy autókereskedés-bizniszt is indított Győrben, amiről sokszor úgy beszélt, hogy igencsak sikeres.

Minden összeomlott

Ezután egy ideig minden csendes és nyugodt volt: látszólag. Dávid és Regina 2019-ben összeházasodtak, tavaly januárban pedig megszülettek az ikerfiaik, Ádin és Máté.

A család élete idillinek tűnt, leszámítva az apró, mindenki életében előforduló bukkanókat. Múlt héten azonban épp maga az énekes tálalt ki a közösségi oldalán, majd a Mokkában a privát ügyeiről: kiderült, hogy kölcsönösen megcsalták egymást a feleségével, rossz üzleti döntései miatt ráadásul becsődölt az autókereskedése és százmillióval tartozik többeknek.

Úgy tűnik, bár Dávidnak minden esélye megvolt egy fényes, ragyogó karrier felépítésére, most jó ideig aggódhat, hiszen a magánéleti problémái mellett valahogyan rendeznie kell a rengeteg kintlevőségét is.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rendkívüli: ezt lépi a kormány a háborús üzemanyagárak miatt!

origo.hu

Hatalmas öröm érte a súlyos beteg Katalin hercegnét

borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

magyarnemzet.hu

Ismét beleszállt Magyarországba az amerikai külügy, Menczer Tamás csattanós választ adott

mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

hirtv.hu

Román katonák lepték el Nagyváradot

origo.hu

Több idős nő is felébredt a halottasházban - horrorfilmbe illő események játszódtak le

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

ripost.hu

Mutatjuk, mit kell tenni most a málnával, hogy nyáron szuper termés legyen

ripost.hu

"Megszakad a szívem" - Ezt mondta az édesapa, akinek patkány harapta meg a kislányát

ripost.hu

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Mandula Ádám szabadulása után a magánéletéről vallott

LELKIZŐ

"Innen menj el" - Csúnyán kidobta feleségét a TV2 sztárja

LELKIZŐ

Nagy a baj: az életéért küzd a „The Voice” győztese

LELKIZŐ

Súlyos szívproblémával küzd a népszerű műsorvezető: „Vékony szálon csüng az élet”