LELKIZŐ

A csillogástól a bukásig: Fekete Dávidnak minden esélye megvolt a sikerre

A Megasztár negyedik szériájának felfedezettjét 2008-ban ismerte meg a nagyközönség, azóta megjárta a csúcsot és a mélységeket is.
  • Szerző: ripost

Nagy reményekkel indult neki az életnek Fekete Dávid. Az énekest 2008-ban, a Megasztár negyedik szériája során ismerte meg a nagyközönség. A TV2 műsorának és tehetségének köszönhetően tekintélyes rajongótábora alakult ki rövid időn belül, ám a csillogás nem tartott sokáig.

Az elmúlt években magánéleti problémáival került reflektorfénybe, és bár sokáig úgy tűnt, hogy megtalálta a boldogságot és családot alapított, múlt héten kiderült, hogy nem csak a házassága, de a szakmai élete is romokban van.

Fekete Dávid válik a feleségétől, Reginától

Fekete Dávid válik a feleségétől, Reginától.
Fotó: TV2

A tinilányok kedvence

2008-ban a Megasztár 4 legjobb tíz versenyzője közé került az akkor 22 éves Fekete Dávid. Az énekest hamar megszerették a tinilányok, aminek több oka volt: egyrészt az akkor roppant népszerű musical-műfajt képviselte, másrészt Király Viktor mellett őt tartották a széria szépfiújának.

Dávid végül bekerült a döntőbe is, és a második helyen végzett. Bár nem ő kaszálta be a nagy nyereményt, még így is óriási lehetőségeket kapott.

Friderikusz Sándor, aki a műsor egyik zsűritagja volt, annyira megkedvelte a fiút, hogy egy, Király Viktor nyereményautójával megegyező kocsit vásárolt neki a műsor után ajándékba. Mester Tamás, aki szintén zsűrije volt a szériának, felajánlotta Dávidnak, hogy tekintélyes hangszergyűjteményéből bármit választhat.

Az ifjú énekes ezután országos turnéra indult, 2009-ben pedig két albumot is kiadott. Színházban, díjátadón is fellépett, és emellett számos tévéműsorban kapott lehetőséget.

Mégis többször nyilatkozott elégedetlenül arról, hogy a karrierje nem úgy alakul, ahogyan elképzelte, megasztáros versenytársai kelendőbbek nála.

Romantikus esküvő, gyors válás Fekete Dávid

Már a Megasztár alatt is foglalt volt az énekes szíve: Cserpes Laurával akkor egy éve jártak, és bár a kapcsolatuk saját bevallásuk szerint viharos volt, Laura 2010-ben örömmel mondott igent, amikor a Mr. és Mrs-ben Dávid megkérte a kezét.

Hamar össze is házasodtak, 2012-ben azonban zátonyra futott a kapcsolatuk, így 2013-ra hivatalosan is elváltak egymástól.

Dávid ezután arról beszélt a nyilvánosságnak, hogy úgy érzi, Cserpesék árthattak a zenei karrierjében: mint a Megasztár után, úgy ezútal is egyszerűbb volt a saját teljesítménye miatt mást hibáztatni, mint belátni az esetleges korlátait.

Rajongójába szeretett bele

2015-ben mutatta be a nyilvánosságnak Reginát, az akkor tizenhét éves leányanyát, aki akkor egy kilenc hónapos kislányt nevelt egyedül. Dávidtól nem volt idegen a nevelőapa szerep, hiszen őt is pótapa nevelte föl, akire egész életében felnézett.

Ekkor úgy tűnt, hogy minden helyrekerült az életében: kedvese mellett újra boldognak érezte magát, ráadásul egy autókereskedés-bizniszt is indított Győrben, amiről sokszor úgy beszélt, hogy igencsak sikeres.

Minden összeomlott

Ezután egy ideig minden csendes és nyugodt volt: látszólag. Dávid és Regina 2019-ben összeházasodtak, tavaly januárban pedig megszülettek az ikerfiaik, Ádin és Máté.

A család élete idillinek tűnt, leszámítva az apró, mindenki életében előforduló bukkanókat. Múlt héten azonban épp maga az énekes tálalt ki a közösségi oldalán, majd a Mokkában a privát ügyeiről: kiderült, hogy kölcsönösen megcsalták egymást a feleségével, rossz üzleti döntései miatt ráadásul becsődölt az autókereskedése és százmillióval tartozik többeknek.

Úgy tűnik, bár Dávidnak minden esélye megvolt egy fényes, ragyogó karrier felépítésére, most jó ideig aggódhat, hiszen a magánéleti problémái mellett valahogyan rendeznie kell a rengeteg kintlevőségét is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?