HŰHA

Fekete Dávid anyósa kitálalt, szerinte betegesen féltékeny az énekes!

Tovább dagad Fekete Dávid házassági botránya: a vitába már az anyósa is beleszállt, aki szerint az énekes miatt ment tönkre a kapcsolat.
  • Szerző: ripost

Kellemetlen mértéket öltött Fekete Dávid válásának híre. Az énekes csütörtök este jelentette be, hogy másfél év után véget ért a házassága a 23 éves Reginával, akivel 2015 óta alkottak egy párt. Az énekes Facebook-bejegyzése óriási botrányt váltott ki az őket ismerők körében: rengeteg közös ismerősük bírálta hozzászólásokban a férfit, köztük Fekete Dávid anyósa.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az asszony szerint Dávid beteges féltékenysége okozta a házasság végét.

Fekete Dávid anyósa kitáltalt, miután az énekes bevallotta: megcsalta a felesége.

Fekete Dávid anyósa kitálalt, miután az énekes bevallotta: megcsalta a felesége.
Fotó: FEM3

„Sajnállak téged! Mosolyogva olvasom a sok sajnálkozó hozzászólást, akik nem ismernek téged valójában, csak Fekete Dávidot, mint énekest! A kettő sajnos nem ugyanaz! Az, amit összehordtál, egy megkeseredett, reményvesztett ember kapálózása! Jó lenne, ha az igazságot osztanád meg a nagy nyilvánossággal, még mielőtt ezt más teszi meg! És az nem fog kímélni, az igazság napvilágra kerül! A családodat pedig te teszed tönkre a beteges féltékenységeddel és a gyerekes észjárásoddal! Jó lenne, ha ezt a posztot törölnéd, mert gyerekes és gyáva dolog, ja, és a győri barátnődnél biztos vigaszra lelsz! (...) Szállj magadba és ne hazudj a rajongóidnak, akik hittek benned!” – fogalmazott Fekete Dávid anyósa.

Az asszony ezután több rajongó hozzászólására válaszolt: egyik véleményében úgy fogalmazott, jobb lesz az énekes egyéves gyermekeinek apa nélkül boldogan élni, mint vele boldogtalanul.

Arról is írt, hogy a házaspár boldogságáról szóló korábbi hírek 'kirakat' volt csupán.

Fekete Dávid a Mokka péntek reggeli élő adásában mondta el, hogy nem csak Regina csalta meg őt, de ő is félrelépett, amikor már eltávolodtak egymástól.

A pár 2015-ben jött össze: Regina akkor még csak tizenhét éves leányanya volt, aki egyedül nevelte a kislányát. Nagy rajongója volt az énekesnek, aki nagyon sokat segített neki lelkileg az egyik dalával, és ezt meg is írta neki. Dávid válaszolt az üzenetre, majd ismerkedni kezdtek.

Hamar egymásba szerettek, és sokáig úgy tűnt, Cserpes Laurával történt válása után Fekete Dávid végre megtalálta a boldogságot. 2019 nyarán Regina és Dávid összeházasodtak, tavaly januárban pedig ikerfiaik születtek, Ádin és Máté.

Az énekes a Mokka pénteki adásában úgy fogalmazott, hogy szerinte már nincs értelme folytatni a házasságukat, így bizonyára el fognak válni a feleségével.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?