SZTÁRDZSÚSZ

Súlyos vádak: 600 milliót keresnek Fekete Dávidon a károsultjai

A Tények Pluszban szólalt meg két férfi, akik súlyos vádakkal illették az énekest. Az egyikük azt állítja, még a házát is elvesztette a hiszékenysége miatt.
  • Szerző: Ripost

Ezért lehet olyan nagy a nyomás Fekete Dávidon. Arcukat nem vállalva, de igazságérzetüknek annál na­gyobb hangot adva szólalt meg a TV2 kameráinak az a két győri férfi, akiket állításuk szerint az egykori megasztáros, Fekete Dávid rengeteg pénzzel megkárosított.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A botrány napokkal ezelőtt robbant ki: Fekete Dávid előbb egy Facebook-posztban azt írta, hogy a felesége elhagyta és megcsalta őt, majd pár napra rá kiderült: súlyos anyagi gondokkal küzd. Az autókereskedése csődbe ment, a saját bevallása szerint is százmilliókkal tartozik a volt kuncsaftjainak. Dávid állítása szerint viszont nem készakar­va károsított meg embere­ket, hanem rossz üzleti döntéseket hozott.

Fotó: Nagy Gábor /Kisalföld

„Cégeket rántott meg, ha kellett magánszemélyeket rántott meg. Nagyon komoly pénzekre. Itt nem 100 ezrekről beszélünk, hanem kemény 10 milliókról beszélünk meg 100 milliókról” – mondja a TV2 kameráinak István, az egyik győri férfi, aki azt állítja, hogy neki 40-50 millió forinttal tartozik Dávid.

„Nyáron körülbelül még olyan 150 millió forint fordult meg a kezében, abból nekem egy forintot nem törlesztett. Per pillanat én olyan 40-50 millió körül saccolom az én történetemet” – fogalmazza meg a súlyos vádakat a férfi, majd folytatásképpen arról beszél, hogy szerinte az sem igaz, hogy Dávid házassága a pénzügyi problémák miatt ment tönkre. Mivel baráti viszonyban voltak, belelátott a fiatal sztár magánéletének részleteibe is: „Húsvétra nem ment haza, mert azt mondták neki, hogy ne menjen, karácsonykor is már olyan rossz volt köztük a viszony. Amit ő a Tényekben meg a Mokkában nyilatkozott, annak az igazsághoz köze nincs” – magyarázta a dühös férfi, aki azt állítja: a sok segítség ellenére, amit Dávid tőle és a családjától kapott, átverte őt.

„Lehozta nekem a csillagokat is, hogy egy hónapon belül ezt lerendezi, ahogy elutalja a pénzt, már hozza a pénzeket és kitisztázza a lakásomat. 73 millió forintot vett fel hitelprogramra” – mondja a férfi, majd így folytatja: „A felesége cége nevére lett fölvéve, amit azóta sem törleszt” – dühöng a károsult. Ám ez még nem minden. István lopással is megvádolta Dávidot.

„Képes volt még az egyik barátomtól is két héttel ezelőtt ellopni egy autót a ház elől. Elvitte hozzá, eladta neki, és másnap visszament, és elhozta kulccsal az autót. Ez most történt, ő is feljelentést tett ellene.”

A férfi szerint Dávid adóssága több százmillió forintra rúg.

Fotó: Facebook

„Csak az ismertségi körömben a károsultakkal összeültünk és összeszámoltuk a meglévő hiányokat, 600 millió forint összegről tudunk, és ki tudja, még kik vannak, lehet ezen felül is vannak károsultak.”

A másik nyilatkozó, egy győri autókereskedő azt állítja, hogy ő az otthonát veszíthette el Fe­kete Dávid miatt.

„Szörnyű. A feleségem hat hónapos terhes, most költözünk ki a házunkból. Leírhatatlan fájdalmak ezek. Rábíztam autókat is, pénzeket is konkrétan, amiket ő szépen eltüntetett. Hónapok alatt rengeteg autó, amit bizományba adtam neki, amit rábíztam, eltűntek” – állítja a férfi. „Az autókat, amikről mondta, hogy megvannak a vevők, odaadtam papírostól, hogy hozza el cserébe a pénzt vagy másik autót. Ezeket az autókat azóta nem láttam. Családot, egzisztenciát tett tönkre. Nem is értem, hogy meri ezt megtenni.”

A két győri férfi már megtette a feljelentést a rend­őrségen.

A Bors kereste az ügyben Fekete Dávidot, de az énekes lapzártáig – ahogy a Tények Plusz szerkesztőinek, úgy a Bors megkeresésére sem reagált.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?