FÜLES

Fekete Dávid felesége megtörte a csendet: kiderült, megbocsát-e az énekesnek

Számot vetett az életével a válófélben lévő Fekete Dávid, és irgalomért könyörög az égiekhez.
  • Szerző: Ripost

Mindenki másképp dolgozza fel a csalódást, a fájdalmat. Valaki begubózik, és alig beszél róla, más világgá kiáltja. Az utóbbit választotta Fekete Dávid is, akit ismertsége sem tartott vissza attól, hogy a közösségi oldalán teregesse ki magánéleti szennyesét, s így családi drámáját ország-világ kövesse.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egykori megasztáros hosszú írásaiból először az derült ki, hogy főképp nejét, Reginát okolja zátonyra futott házasságukért, legfrissebb bejegyzésében azonban már in­kább magát teszi felelőssé a történtekért.

Dávid sárdobálás helyett csütörtök este számot vetett az életével, harmadik virtuális levelét Istennek címezve, akinek mindent megköszönt, amit kért és megkapott az élettől, s akihez most megbocsátásért könyörög.

Fotó: Nagy Gábor /Kisalföld

„A kérés nem lenne más: csak hogy kérlek, bocsáss meg mindazért, amivel megbántot­talak, amivel másokat megbántottam, és mind azt a dolgot, dolgokat, amiben hibáztam, és amivel szégyent hoztam rád” – írja a Facebookon az énekes, akinek írását felesége is olvasta.

Fekete Dávid felesége reagált a posztra

Fotó: Facebook

„Nehéz megszólalni, és nem tagadom, na­gyon nehéz na­pokat élek át. Bármi történt, nem tartom rossz embernek Dávidot. Ember, akinek vannak hibái…„ – mondta a Borsnak Regina, Fekete Dávid felesége. „Az biztos, hogy én lezártam a kapcsolatunkat, és nincs visszaút. Régóta érett bennem, és egyébként szerintem benne is ez a szakítás. Nem fogok, nem tudok neki megbocsátani bizonyos dolgokat, fájdalmakat, amiket okozott, és amiket egy életen át cipelek majd, de ő a fiaim édesapja, úgyhogy valahogy majd rendeznünk kell a viszonyunkat.”

Fekete Dávid felesége

Fotó: Fem3

A fiatal édesanya egy héttel ezelőtti szakításuk óta még nem kommunikált az énekessel, és ma sem tért napirendre afölött, hogy férje a nyilvánosság előtt pocskondiázta és csalfa feleségnek állította be.

„Nagyon nem így kellett volna ezt intéznie Dávidnak, a problémáink csak ránk tartoznak. De amikor csélcsap családanyaként akarnak megbélyegezni, bármennyire nem akarok szerepelni, meg kell védenem magam, a becsületem. Igyekszem erős maradni, és most abszolút csak a gyerekeimre koncentrálok„ – tette hozzá Regina.

„Nincs senkim. Eladóként dolgozom, hajnali háromkor kelek, hogy négyre beérjek a munkába. Emellett há­rom kisgyermeket nevelek. Kisebb gondom is nagyobb annál, semhogy új kapcsolaton gondolkodjam„ – szögezte le Regina, akinek legnagyobb tá­maszai a szülei, kislánya és az énekessel közös ikerfiai.

Magánnyomozót fogadott

Dávid első felesége Cserpes Laura énekesnő volt, akivel alig egy év után zátonyra futott a házasságuk. Viszonyukat a kölcsönös féltékenység rontotta meg, az énekes akkoriban elmondta, hogy még detektívvel is figyeltette a feleségét. Most, kilenc év elteltével Lauráért is hálát adott az égnek, s miatta is megbocsátást kér.

Fotó: Bors

„Vele egy időben nem volt más kérésem, csak az, hogy hadd legyen egy szép, szőke hajú feleségem, akivel büszkén mehetek jobbra-balra az élet útján. Hát, megadtad az ország egyik legszebbjét. Majd, amikor sok huzavona után hibát hibára halmoztam, Te akkor is ott voltál, és akkor is megbocsátottál” – írta Dá­vid.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?