Létrehozva: 2021.03.13.

Fekete Dávid felesége megtörte a csendet: kiderült, megbocsát-e az énekesnek

Számot vetett az életével a válófélben lévő Fekete Dávid, és irgalomért könyörög az égiekhez.

Mindenki másképp dolgozza fel a csalódást, a fájdalmat. Valaki begubózik, és alig beszél róla, más világgá kiáltja. Az utóbbit választotta Fekete Dávid is, akit ismertsége sem tartott vissza attól, hogy a közösségi oldalán teregesse ki magánéleti szennyesét, s így családi drámáját ország-világ kövesse.

Az egykori megasztáros hosszú írásaiból először az derült ki, hogy főképp nejét, Reginát okolja zátonyra futott házasságukért, legfrissebb bejegyzésében azonban már in­kább magát teszi felelőssé a történtekért.

Dávid sárdobálás helyett csütörtök este számot vetett az életével, harmadik virtuális levelét Istennek címezve, akinek mindent megköszönt, amit kért és megkapott az élettől, s akihez most megbocsátásért könyörög.

Fotó: Nagy Gábor /Kisalföld

„A kérés nem lenne más: csak hogy kérlek, bocsáss meg mindazért, amivel megbántot­talak, amivel másokat megbántottam, és mind azt a dolgot, dolgokat, amiben hibáztam, és amivel szégyent hoztam rád” – írja a Facebookon az énekes, akinek írását felesége is olvasta.

Fotó: Facebook

„Nehéz megszólalni, és nem tagadom, na­gyon nehéz na­pokat élek át. Bármi történt, nem tartom rossz embernek Dávidot. Ember, akinek vannak hibái…„ – mondta a Borsnak Regina, Fekete Dávid felesége. „Az biztos, hogy én lezártam a kapcsolatunkat, és nincs visszaút. Régóta érett bennem, és egyébként szerintem benne is ez a szakítás. Nem fogok, nem tudok neki megbocsátani bizonyos dolgokat, fájdalmakat, amiket okozott, és amiket egy életen át cipelek majd, de ő a fiaim édesapja, úgyhogy valahogy majd rendeznünk kell a viszonyunkat.”

Fotó: Fem3

A fiatal édesanya egy héttel ezelőtti szakításuk óta még nem kommunikált az énekessel, és ma sem tért napirendre afölött, hogy férje a nyilvánosság előtt pocskondiázta és csalfa feleségnek állította be.

„Nagyon nem így kellett volna ezt intéznie Dávidnak, a problémáink csak ránk tartoznak. De amikor csélcsap családanyaként akarnak megbélyegezni, bármennyire nem akarok szerepelni, meg kell védenem magam, a becsületem. Igyekszem erős maradni, és most abszolút csak a gyerekeimre koncentrálok„ – tette hozzá Regina.

„Nincs senkim. Eladóként dolgozom, hajnali háromkor kelek, hogy négyre beérjek a munkába. Emellett há­rom kisgyermeket nevelek. Kisebb gondom is nagyobb annál, semhogy új kapcsolaton gondolkodjam„ – szögezte le Regina, akinek legnagyobb tá­maszai a szülei, kislánya és az énekessel közös ikerfiai.

Magánnyomozót fogadott

Dávid első felesége Cserpes Laura énekesnő volt, akivel alig egy év után zátonyra futott a házasságuk. Viszonyukat a kölcsönös féltékenység rontotta meg, az énekes akkoriban elmondta, hogy még detektívvel is figyeltette a feleségét. Most, kilenc év elteltével Lauráért is hálát adott az égnek, s miatta is megbocsátást kér.

Fotó: Bors

„Vele egy időben nem volt más kérésem, csak az, hogy hadd legyen egy szép, szőke hajú feleségem, akivel büszkén mehetek jobbra-balra az élet útján. Hát, megadtad az ország egyik legszebbjét. Majd, amikor sok huzavona után hibát hibára halmoztam, Te akkor is ott voltál, és akkor is megbocsátottál” – írta Dá­vid.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Jelentős műsorváltozás lesz a TV2-n

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

life.hu

4 csillagjegy szülöttei, akik hidegek, mint a jégcsap

metropol.hu

Bocsánatot kért Katalin hercegnétől, azonnal törölte bejegyzését Ryan Reynolds felesége

hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Örömhírt jelentett be Tóth Vera, Tóth Gabi elsők közt gratulált

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

Aurelio visszament az exéhez? Kiderült az igazság!

FÜLES

Kulcsár Edina közel 700 ezerért kapott ékszereket a férjétől

FÜLES

Megtörte a csendet Kamilla királyné: ezt árulta el a rákbeteg Katalinnal kapcsolatban

FÜLES

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

FÜLES

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

FÜLES

Minden kérdésre választ adott a palota: így van jelenleg a rákkezelés alatt álló Katalin