SZTÁRDZSÚSZ

Fekete Dávid bocsánatért esedezik: döbbenetes bejegyzést osztott meg

Az énekesnek teljesen felfordult az élete: a feleségével megcsalták egymást, ráadásul rengeteg pénzzel tartozik különböző embereknek.
  • Szerző: ripost

Hosszú bejegyzésben fohászkodik Istenhez bocsánatért Fekete Dávid. A Megasztár negyedik szériájának egykori felfedezettje ismét úgy érezte, hogy a közösségi oldala a legmegfelelőbb felület arra, hogy megfogalmazza az üzenetét, amit nem feltétlenül a nagy nyilvánosságnak szánt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dávid nemrégiben egyéves fiainak üzent a Facebookon, jóllehet, nem valószínű, hogy Ádin és Máté az elkövetkezendő éveken belül olvasni fogják a gondolatait. Most Istennek írt üzenetet, amiben felidézi az egész eddigi életét.

Fekete Dávid válik a feleségétől, Reginától

Fekete Dávid válik a feleségétől, Reginától.
Fotó: TV2

„... Nem volt más kérésem, csak az hogy hadd legyen, egy szép szőke hajú feleségem, akivel büszkén mehetek jobbra balra az élet útján. Hát megadtad az Ország egyik legszebbjét”- utalt Cserpes Laurára, akivel 2013-ig voltak házasok.

„Majd, amikor sok huza-vona után, hibát hibára halmoztam, Te akkor is ott voltál, és akkor is megbocsájtottál. Kértem tőled egy újrakezdést és egy olyan valakit, egy olyan szerelmet, akivel végre hibáim után, újragondolva, szemébe nézve, újra láthattam a családképemet. Majd kértem, hogy hadd láthassam meg uram, hadd tapasztalhassam meg, milyen lehet apának lenni. Engem is nevelőapa nevelt, kaptam hozzá, egy kedves, pici kislányt, aki a nevelt lányom lehetett. Ezt is megadtad” – írta a bejegyzésében Fekete Dávid.

A posztban hosszasan kitért az elmúlt években átélt nehézségeire, és végül bocsánatot kért Istentől.

„Uram, mára már csak egy kéréssel szeretnék hozzád fordulni. A kérés nem lenne más: csak, hogy kérlek, bocsáss meg mindazért, amivel megbántottalak, amivel másokat megbántottam és mindazt a dolgot, dolgokat, amiben hibáztam és amivel szégyent hoztam rád. Sajnálom! Kérlek, bocsáss meg Nekem! Köszönöm a kegyelmed és a jóságod! Jézus Nevében Ámen! Fekete Dávid.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?