INSIDER

Ezt rejtette a kutyaház alá, de a rendőrök eszén nem tudott túljárni

A 24 éves bagi férfit hamar lebuktatták a rendőrök.
  • Szerző: Ripost

Minden úgy kezdődött, hogy a gödöllői rendőrök kaptak egy bejelentést, miszerint egy férfi kábítószert termeszt a kertjében. A rendőrség nyomozni kezdett a férfi után és néhány hét alatt összegyűjtöttek annyi információt, hogy 2021. november 10-re biztosak voltak benne, merre induljanak. Útjuk egy bagi dűlőben lévő házhoz vezetett, ahova berontottak, majd letartóztatták a 24 éves férfit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szemfüles nyomozók a férfi lakásának különböző pontjain végzett kutatáson nem csak a lakásban, de a kutyaházban és az alatt is körülnéztek, nem hiába, több befőttes üvegekben tárolt kábítószergyanús zöld növényi törmelékeket találtak és foglaltak le.

Fotó: police.hu

Az előzetes vegyészszakértői vélemény alapján a lefoglalt bruttó 2964 gramm kábítószergyanús anyagból kannabiszra jellemző vegyületek -köztük delta-9-THC- azonosítható.

A férfi ugyanakkor a kihallgatáson mindent tagadott, és a gyanúsítása ellen panaszt is tett, azt állította, hogy évek óta nem lakik a házban, csak látogatóba jár oda. Kábítószer gyorstesztje, -minden esetre- pozitív értéket mutatott.

„A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az őrizetbe vett P. Péterrel szemben kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezték a letartóztatását, melyet a bíróság 2021. november 12-én elrendelt” – közölte a police.hu

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?