INSIDER

Ezt mondta a Budán megszökött piton gazdája

Nagy ijedelmet okozott Óbudán, hogy eltűnt kedvencét keresi egy kétségbeesett gazdi – ám a keresett kisállat ezúttal nem egy kutya vagy egy cica, hanem egy királypiton. A kis kedvenc csütörtökre virradóra mászott el otthonról.
címkék:
  • Szerző: J.J.

A gazda persze igyekszik mindenkit megnyugtatni, de a környékbeliek nem örülnek, hogy egy kisállatokat evő óriáskígyó bujkál a környéken…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Aggodalomra nincs ok, nem kell félni tőle, nem bánt senkit – mondta a -nak Anna, a piton gazdája. - Mivel szereti a sötét búvóhelyeket, az állat valószínűleg elrejtőzött valahol, de az sem kizárt, hogy már nem él ”– tette hozzá.

Csak a környéken, a közeli utcákban keresik, a gazdája nem tartja valószínűnek azt, hogy távolabb ment volna. Ha valaki találkozik vele, akkor azonnal értesítse a gazdáját vagy egy állatmentő szervezetet, a helyszín pontos megjelölésével – kéri az aggódó Anna.

„A legjobb az lenne, ha valaki megtalálja, akkor egy dobozt borítson rá, hogy ne másszon el, amíg érte mennek„

- magyarázza.

Bár a hirdetésen is az szerepel, hogy az állat nem bánt, sokan ijedten reagáltak, volt, aki azt írta, hogy az utcára sem mer kimenni. Mások viccesen az állat nevét kérdezték, megjegyezve, hogy hátha hallgat rá az állat.

címkék:
És ezeket olvastad már?