INSIDER

Ezé a magyar nőé a világ legnagyobb melle?

Nem túlzás azt állítani, hogy a világ legnagyobb mellével büszkélkedhet egy budapesti lány. Keblei pedig egyre csak növekednek...
  • Szerző: Ripost

Elképesztő látványt nyújt a fővárosi Maya! A lány saját magáról úgy vélekedik, akár egy felfújt, virsliszájú guminőről.

"Néha úgy érzem már magam, mint egy felfújható guminő, akinek extra lufi mellei, feneke és virsliszája van. Pillanat, nem csak úgy érzem, hanem az is van"

- írja Facebook oldalán.

Maya először 16 évesen feküdt kés alá. Cáfolja, hogy testképzavarban szenvedve, sőt, imádja, hogy egyre nagyobb mellei vannak!

"Egy egyedi kísérleti implantátumot viselek, amely miatt a melleim és a fenekem is folyamatosan egyre nagyobb" - mondja a Borsnak a lány. Hozzáteszi, hogy a polipropilén szálas szilikonimplantátum lényege az, hogy folyamatosan ingerlik a kötőszövetet, ami erre folyadékképződéssel reagál. Ezt a folyadékot az implantátum képes magába szívni, tehát egyfolytában növekszik a melle. Ez jelenleg is egy kísérleti anyag, amit az Egyesült Államokban próbált ki önként vállalkozva.

"Persze volt már belőle gondom, mert a növekedés egyik pillanatról a másikra látványosan meg tud ugrani" - emlékszik vissza.

A lánynak egyébként sem voltak kicsik a keblei. 15 évesen már D kosaras melltartót hordott, mégis nagyobb mellekre vágyott, így egy év múlva megműttette azokat. Majd 19 évesen túlesett a fenékműtéten is.

Maya melleit orvosok is megvizsgálták, és veszélytelennek találták az implantátumot. Viszont a lány mindennapjait szó szerint megnehezítik a mellei. Azt mondja, nem csak a ruhakereséssel van gondja, hanem egy próbafülkébe is alig fér be...

 

 

 

 

 
 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?