INSIDER

Ennyit érhet a sarkadi apa lányáról készített házi pornóvideója

Letartóztatásban marad a saját kislányát megerőszakoló sarkadi apa. A pedofil férfi videót is készített a borzalmakról, de más gyerekekről is találtak videókat és képeket a számítógépén.
  • Szerző: Ripost

A sarkadi férfi az előző házasságából született lányát az apai láthatások alatt szexuálisan zaklatta, megerőszakolta és ezekről az alkalmakról videót is készített – a gépén ott figyelt a lányáról készített házi pornóvideója is. A szörnyűségek 2007 és 2013 között követte el az apa, amikor a lány még 12 éves sem volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fentieken túl 2018-ban több ezer pornográf videót és képet találtak nála 18 év alatti gyerekekről a számítógépén, amiket az internetről töltött le.

Képünk illusztráció (Kép: Pixabay.com)

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség ítéletét a Szegedi Ítélőtábla is helybenhagyta, miszerint letartóztatásban kell maradnia a sarkadi pedofil apának, mert fennáll a szökés és elrejtőzés, illetve bűnismétlés lehetősége.

S hogy mennyit érhet a sarkadi férfi lányáról készített házi pornóvideója a szörnyű tettei és egyéb pedofil tartalmaival együtt? Nem jogerősen 16 év fegyházbüntetést, emellett 10 év közügyektől eltiltást. Igaz, mindezek ellen a vádlott védőjével fellebbezéssel élt, elsődlegesen felmentésért, másodlagosan a büntetés enyhítéséért – derül ki a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség közleményéből.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?