INSIDER

Búcsúlevelet hagyott a magyar fiatal, öngyilkosságra készült: hatalmas fordulattal zárult a történet

Hihetetlen történet kering az interneten.
  • Szerző: Ripost

„Mi nagy erőkkel kerestük az erdőben, Ő meg hazament és lefeküdt aludni!” – így kezdődik a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat egyik Facebook-posztja, melyben egy fiatalról számolnak be, akit nagy erőkkel kerestek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fiatal öngyilkosságra készült, még egy búcsúlevelet is hagyott, ám valószínűleg időközben meggondolta magát, ugyanis hazament.

„A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központja kérte a segítségünket egy öngyilkossági szándékkal eltűnt fiatalkorú megkeresése kapcsán. Szolgálatunk a helyszínen bekapcsolódott a rendőrség által koordinált terület átvizsgálásba, aminek az alapját az eltűnt telefonjának a pozíciója adta. A rendelkezésre álló információk szerint volt egy fiatalkorú eltűnt, aki búcsúüzenetet hagyott, a telefonját a szakértők az erdőbe pozicionálták, így a rendőrség megindította a kutatást. Az erdő átvizsgálása közben jött az információ, hogy az eltűnt közben hazatért. Személyi sérülés nem történt” – írja Facebook-oldalán a Kutató-Mentő Szolgálat munkatársa, aki megjegyezte: „A keresést segítették Kistarcsai Rendőrőrs munkatársai, Kistarcsa Város Közterület-felügyelet, Kistarcsai Polgárőr Egyesület, Nagytarcsai Közterület-felügyelet és a nagytarcsai mezőőr.”

Órákig kereste saját magát a részeg török férfi

Nemrégiben reppent fel a hír a ladbible.com-on, hogy egy török férfi, Beyhan Mutlu barátaival italozott a törökországi Çayyaka nevű településen, amikor egyszer csak fogta magát és elindult az erdőbe. Az 50 éves férfi barátai aggódni kezdtek, így értesítették a rendőröket, majd a hír hallatán a helyiek is csatlakoztak a kereséshez. Időközben a még mindig részeg Mutlu is beszállt a keresésbe – anélkül, hogy tudta volna, ki tűnt el.

Végül akkor jött a meglepetés, mikor a keresőcsapat kiabálni kezdte Mutlu nevét, ő pedig megszólalt:

„Kit keresünk? Itt vagyok.”

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?