INSIDER

„Első találkozáskor éreztem, hogy nekem ő kell ” – így kérte meg szerelme kezét a jászberényi tűzoltó – fotó

Romantikus lánykérést tervezett az elhivatott tűzoltó. Sikere minden kétséget kizáró volt.
  • Szerző: Ripost

Igazán szerelmes lehet az a jászberényi tűzoltó, aki kollégái segítségét kérte, hogy egy akció keretein belül megkérje párja kezét. Már Sárközi Ádám tűzoltó őrmester apukája is lánglovagként szolgált, így egyértelmű volt a pálya választása.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Legnagyobb szerencséjére pedig meg is találta azt a nőt, aki ebben támogatja és a nehezebb helyzetekben is a lelki támasza. Így az alapos tervezést követően tűzoltókocsival és egyenruhában kérte meg szerelme kezét.

„Első találkozáskor éreztem, hogy nekem ő kell. Egyeztek a gondolataink, a terveink. Mind a ketten szeretnénk családot alapítani, így felmerült bennem a lánykérés ötlete. És miért is ne vonhatnám bele az „akcióba” a munkahelyemet, amikor jó és összetartó a közösség, gondoltam. Tudtam, hogy a nem mindennapi lánykérés egy maradandó emléket, örök nyomot fog hagyni a kedvesem emlékezetében. Szerencsére igennel válaszolt a várva-várt nagy kérdésre, így hát nincs más hátra, mint előre!” – írta Sárközi Ádám tűzoltó őrmester a megható lánykérésről.

Egy szerelmes tűzoltó tollából, avagy egy lánykérés története

A tűzoltók áldozatkészek a hivatásukban, és így van ez...

Közzétette: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság2021. január 30., szombat

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?