INSIDER

Ellopták az 50 milliós lottószelvényt a pesti buszon

Teljesen kétségbeesett egy 60 év körüli pestszentlőrinci férfi: hatalmas összeget nyert a lottón, de ellopták tőle az 50 milliós nyereményt érő szelvényt!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Elképesztő történetről értesült a %%. Csak a filmekben látni hasonlót ahhoz, ami egy budapesti 18. kerületi férfival történt. A %% információi szerint a 60 év körüli férfi a múlt héten besétált egy helyi lottózóba, ahol szokásához híven EuroJackpotot töltött ki, majd hazatért az igazoló szelvénnyel.  Amikor a sorsolás után ellenőrizte a számokat,  a boldogságtól sokkolva látta, hogy gazdag ember lett: több mint 50 millió forintot nyert!

Az immáron milliomos férfit azonban pár nappal később újabb sokk érte, de ezúttal nem a boldogságtól: felszállt egy belvárosi buszra, ahol ellopták a pénztárcáját. Ez most, az 50 milliós nyeremény birtokában nem is lett volna akkora baj, de a pénztárcában ott lapult a nyertes lottószelvény is! Miután észrevette, hogy meglovasították a pénztárcáját, azonnal feljelentést tett.

A tolvaj már ellenőriztette a szelvényt

Kollégáink az érintett lottózóban jártak Pestszentlőrincen!

 

- Jött egy nyomozó, aki elkérte a videófelvételt

- emlékezett vissza egy, a lottózóban dolgozó nő.

- Hozott magával egy fénymásolatot a szelvényről, amiből kiderült, hogy a sokmilliót érő EuroJackpotot valaki már ellenőriztette, hogy nyertes-e!

Ez azt jelenti, hogy a tolvaj már tudja, hogy 50 milliót érő lottó van a birtokában!

A nyeremény azé, aki bemutatja a szelvényt

A kérdés az, hogy a tolvaj megpróbálkozik-e a szelvény beváltásával. Elvileg gond nélkül felveheti a nyereményt, hiszen aki bemutatja a szelvényt, azé a pénz!

A további izgalmas részletekért keresd a szombati napilapot az újságárusoknál!

 

címkék:
És ezeket olvastad már?