INSIDER

Elképesztő hírek a férfiról, akit a soroksári futónő miatt keresnek

A soroksári gyilkossági ügy kulcsa lehet egy furcsa férfi, akit 4 év után keres a rendőrség...
  • Szerző: Ripost

Egy órával Kardosné Gyurik Krisztina megölése előtt a tetthely közelében járt az a férfi, akit a rendőrség most tanúként keres a soroksári gyilkosság kapcsán. Egy negyven év körüli, szemüveges, hosszú hajú, copfos, hiányos fogazatú férfiról van szó, aki a gyilkosság előtt egy közeli hotelben bukkant fel. Ez a szálló tíz perc távolságra van gyalogosan attól a helyszíntől, ahol Krisztina holttestét megtalálták.

A rejtélyes idegen rá­adásul háromszor is járt a környéken, először kilenc nappal Krisztina megölése előtt.

- Először szeptember 16-án, másfél héttel a gyilkosság előtt tért be hozzánk. Kicsit toprongyosnak tűnt, lomha járású. Egy hátizsák volt nála. Udvarias, kedves modorú. Az hamar feltűnt, hogy alig van foga. Kávét és szendvicset kért. Magyar volt, mert kifogástalanul beszélt magyarul. Miután fogyasztott, fizetett és elment – mondta a Borsnak a hotel egyik dolgozója, aki akkor találkozott a negyven körüli férfival.

Aztán a gyilkosság előtt négy nappal, szeptember 21-én is megjelent. Ekkor viszont már se nem ivott, se nem evett, nem kért semmit. Azt mondta, csak azért jött, hogy megköszönje nekem, amiért legutóbb olyan kedves voltam vele. Aztán megint elment, és a kocogó nő megölése előtt úgy egy órával újra megjelent. Ekkor sem kért semmit, hanem újra azért jött, hogy megköszönje a kedvességemet – tette hozzá az alkalmazott. Innentől kezdve soha többet nem bukkant fel.

A 36 éves nőt 2013. szeptember 25-én este 20–21 között ölték meg kocogás közben a XXIII. kerületben található Szigetdűlő középső útja melletti erdős területen. Felmerül a kérdés, hogy miért megy be valaki többször is egy szállodába, ha nem akar ott megszállni? A férfi ugyanis egyetlen alkalommal sem szállt meg ott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?