INSIDER

Elege lett: halálosan megfenyegetett egy képviselőt egy ceglédi férfi

Nem bírta tovább és teljesen begőzölt a háza előtt parkoló kocsik miatt.
  • Szerző: Ripost

A ceglédi férfi egy óvodával szemben lakik és egyszerűen elege lett, hogy a szülők a ház előtt állnak meg reggel és délután. Éveken keresztül, heti rendszerességgel jelezte problémáját a városi képviselőtestület egyik tagjának, a fogadóórákon is megjelent, volt, hogy trágár szavakkal szidalmazta a képviselőt, változás azonban nem történt.

B. V. Cs. úgy gondolta, ha eddig kérelmei nem találtak meghallgatásra, akkor fenyegetőzéssel fogja megoldani a helyzetet. A képviselőnek küldött e-mailjében több millió forint kártérítést követelt és azt ígérte: ha valaki a kapujába parkol, mindenkit elgázol – írja a Blikk.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A feldühödött férfi itt nem állt meg, üzenetet küldött a helyi rendőrségnek is, ahonnan már 10 milliót követelt fájdalomdíjként, ellenkező esetben megöli a képviselőjét. Ugyanezt a levelet elküldte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság címére is.

A lap információi szerint a követelés teljesítésére és a pénz átadására nem került sor, a bizonyítékok hatására április 22-én a rendőrség B.-t előállította és letartóztatták súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntettének kísérlete miatt.

A férfi azóta megbánta tettét és szeretne elnézést kérni dühkitörése miatt, problémáját pedig a továbbiakban úgy oldaná meg, hogy elköltözik.

 

És ezeket olvastad már?