INSIDER

Elárulta a szexológus: erre a titkos helyre vonul el nyaralni

Rusz Edit szexológus a járvány ideje alatt is folyamatosan dolgozott. A kimerítő munkát viszont megérdemelt pihenés követi. A doktornő lapunknak elárulta, hol van az a titkos hely, ahová idén nyáron is elvonul a város zajától.
  • Szerző: Ripost

Rusz Edit pszichológus, a egyik állandó szakértője folyamatosan dolgozott a járvány ideje alatt is. Pácienseivel telefonon tartotta a kapcsolatot. A kimerítő munka után most viszont a megérdemelt pihenés következik. A doktornő lapunknak elárulta, hol is van az a titkos hely, ahová idén nyáron is elvonul a város zajától.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az örökké mosolygós dr. Rusz Edit a járvány egész ideje alatt páciense rendelkezésére állt, ezért nyáron elvonul egy kicsit a világ elől feltöltődni és pihenni. Fotó: Rusz Edit

„Minden évben kicsit elbújok a világ elől az én kis nyaralómba, ami egy eldugott településen, Somogyegresen található. Ilyenkor olvasgatok, a kertecskémben ápolom és szeretgetem az én csodálatos rózsáimat. Most sem lesz ez másként és ez megnyugtat, feltölt engem” – mesél egyik kedvenc időtöltéséről Rusz Edit.

A doktornő imádja a kertjében lévő rózsáit, ápolgatja, szeretgeti őket. Fotó: Rusz Edit

A doktornőnek van egy szőlője is gyümölcsfákkal, ahol szintén nagyon szeret tevékenykedni. „Ez remek kreatív időtöltést nyújt számomra. A velük való törődés teljesen kikapcsol”.

Székelyföld a szíve csücske

Székelyföldhöz szoros szálak fűzik Rusz Editet, ahol mindig feltöltődik a vidám társaságtól. Fotó: Rusz Edit

Rusz Edit Székelyföldről származik, ahová szintén rendszeresen visszatér. „Félig székely vagyok, édesapám ugyanis zágoni volt, onnan jöttek át Magyarországra. Azon a vidéken a csodával találkozik az ember. Minden, ami ott van, gyönyörű” – lelkendezik a doktornő.

Dunántúl pártinak vallja magát

Szeretett somogyi nyaralójában a rózsái közt mindig feltöltődik Rusz Edit doktornő. Fotó: Rusz Edit

„Bevallom, ha Magyarországról van szó, Dunántúl párti vagyok. Győr, Pécs, Hévíz, ezek nagyon közel állnak a szívemhez. Utóbbi méghozzá azért, mert olyan a vize, mint egy selyem vagy bársony” – mondja a szexológus. Hozzáteszi, sokszor történik olyan is, hogy egy páciense ajánl neki egy-egy helyet, amit aztán felkeres. „Bebarangolom az országot. Oda megyek, amit az élet hoz, igyekszek kihasználni minden szabad percet”.

Férjével csak a házassági évfordulón tudnak kettesben elutazni

A doktornő általában egyedül nyaral. Férje, az ismert festőművész, Rádóczy Gyarmaty Gábor nyaranta az alkotótáborai miatt nagyon elfoglalt, így nem tudja elkísérni. „Gábort ilyenkor lekötik az elfoglaltságai, ráadásul otthon vannak a kutyusaink és cicáink, róluk is ő gondoskodik, amíg én távol vagyok és nyaralok. A házassági évfordulónkon viszont mindig együtt utazunk el” – mondja a szexológus.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?