INSIDER

Ebben az időjárásban ami ránk vár, nem lesz köszönet

A legfrissebb előrejelzések szerint a mikulás meghozza a havat is az országba.
  • Szerző: Ripost

A fiatalabbak talán már nem is emlékeznek rá mikor esett egy igazán tisztességes mennyiségű hó az országban. Nos, a koponyeg.hu előrejelzései szerint nem sok köszönet lesz az elkövetkezendő napok időjárásában, ami havat is hozhat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A mai esős, de nem túl hideg nap után minden nap csökken valamelyest a hőmérséklet. Pénteken már csak 4 fokos maximumokban bízhatunk, míg a hétvégén jó ha eléri a 3 fokot a csúcshőmérséklet. És ez még nem minden, hiszen vasárnap estétől megérkezik a havazás, hétfőn pedig tovább folytatódik és ekkor már jó ha pozitív tartományba emelkedik a napi maximum. A koponyeg.hu szerint a havazás kedden is folytatódik és ezekben a napokban éjszakánként bizony fagyni fog.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Az még egyelőre bizonytalan, hogy mekkora hóra számíthatunk, ám aki eddig még nem tette meg, gyorsan cserélje le télire autója gumijait.

Szerdától némileg melegszik a hőmérséklet, de a télies idő megmarad, hiszen 3-4 foknál nem számíthatunk melegebbre a jövő héten. Ekkor már inkább eső várható, vagyis a napot néhány napig biztosan nem láthatjuk, ami nem tesz jót a hangulatunknak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?