INSIDER

Durva dolgot üzent a részeg sofőrnek a meghalt újpesti focista édesanyja

Kolompár Orsolya nagyon mély fájdalmat érez, hiszen 17 éves fiát, aki előtt még ott volt egy egész élet, egy részeg sofőr vitte a halálba...
  • Szerző: Ripost

Kolompár Orsolya gyásza közben reméli, a tragédiát okozó sofőr a legkeményebb büntetést kapja, amiért elvette Emánuel életét.

A fiatal sportoló két barátjával, utasként ült egy, a rendőrség szerint ittas, 25 éves férfi által vezetett autóban, amely nagy sebességgel csapódott egy híd korlátjának, majd összetört. Az ütközés után a kocsi még mintegy száz métert csúszott, a kitört fémkorlát ötven métert repült.

A többiek apróbb sérülésekkel megúszták a karambolt, ám Emánuelnek esélye sem volt a túlélésre, a helyszínen életét vesztette. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta a Blikket, hogy a gépjármű vezetője szabadlábon védekezik.

Voltunk bent a rendőrségen, hogy a történtekről tájékoztatást kapjunk. Mivel folyamatban van a nyomozás, csak annyit tudtunk meg, hogy a fiam nem ivott, nagy sebességgel haladtak, és szemből nem érkezett autó. Tehát nem más hibájából történt a tragédia – mondta lapunknak Kolompár Orsolya. – Mivel a gyermekem sem ismerte a férfit, szerettem volna megtudni, ki az, aki vezetett, mert felkeresném, de nem árulták el a nevét.

Azt kívánom, bűnhődjön meg a sofőr, amiért halálba vitte a fiamat. A törvény a legszigorúbban sújtson le rá, amiért elvette tőlem a gyermekem életét.

Az UTE labdarúgó-akadémiája kedd este megemlékezést tartott a Bánka Kristóf Sportcentrumban, a mécsesek az elhunyt tehetségért égtek. Rengetegen összegyűltek: csapattársak, edzők, barátok, volt tanárai is lerótták a kegyeletüket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?