INSIDER

Döbbenetes fotó: fényes nappal adják-veszik a drogot a nyóckerben

Elképesztő állapotok uralkodnak a nyolcadik kerületi Auróra utcában és környékén.
  • Szerző: Ripost

Szombat délelőtt az Auróra utca elején kapta lencsevégre a különös jelenetet egy helyi lakos, a drogbiznisz egyértelműen látható a felvételen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

drogbiznisz

A képen jól látszik, hogy a barna pólós férfitől két másik férfi drogot vásárolt. A pénz és az áru átadását is látta a szemtanú.

Ez mindennapos, hogy itt adják, veszik és használják – fűzte a képhez olvasónk.

Mint ahogy azt már korábban megírtuk, lassan az otthonukat sem merik elhagyni az Auróra utca lakói, mert drogosok és alkoholisták tanyájává vált Józsefváros, ez a környék pedig különösen. Húgyszag, mocsok és kiabáló, részeg vagy drogos hajléktalanok – mindennapos látvány ez a nyolcadik kerületi II. János Pál Pápa téren és az Auróra utcában.

drogbiznisz

Fotó: Ripost

Az utcában korábban nyitottak egy vegyesboltot, ami üveg-és dobozvisszaváltóvá vált, ez pedig a környékre vonzza a gyűjtögető drogosokat. A helyzet tarthatatlan, de a kerületiek eszköztelenek, senki sem segít rajtuk.

Hiába rimánkodnak Pikó András polgármesternek és a kerületi vezetésnek a helyiek, hogy tegyen valamit, tavaly tüntetést is szerveztek a helyiek az áldatlan állapotok miatt, de a kerületiekkel szemben a hajléktalanok pártját fogják.

A VIII. Kerületi Rendőrkapitányság felvette a kapcsolatot a szemtanúval, hogy anonimitásának biztosítása mellett tanúként hallgassák meg. A Budapesti Rendőr-főkapitányság ugyanakkor kéri, ha valaki bűncselekményt lát, hívja azonnal a 112-es segélyvonalat!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?