INSIDER

Dráma a bíróságon, Orosz Bernadett nem bírt szembenézni támadójával

Megverése után tizenegy hónappal Orosz Bernadett és K. István is megjelent a bíróságon.
  • Szerző: Ripost

Országos felháborodást váltott ki Orosz Bernadett ügye, a hatgyermekes asszonyt volt párja verte véresre egy bujáki osztálytalálkozón. A nő két nappal később osztotta meg a felismerhetetlenségig összevert arcáról készült képeket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Miskolci Törvényszéken tegnap délelőtt 10 órakor tartották a tárgyalást. Ugyan a bántalmazott nőnek és Istvánnak is lehetősége volt távolmaradni, de ők mégis megjelentek.

Bernadett és István néhány méterre ült egymástól. A nô rá sem nézett a férfira, nem is szóltak egymáshoz
Fotó: Bors

„Egyszer sem tudtam ránézni. Mindez nem tudatos, hanem ösztönös reakció volt a részemről. Amikor odament a bíróhoz bemutatni az okmányait, akkor inkább kinéztem az ablakon. Látni sem akarom azok után, amit velem tett. Párszor felálltam, amikor igazságtalanságot éreztem, de egyébként egymáshoz sem szóltunk. Még mindig az az érzés van bennem, amit a megmenekülésemkor éreztem” – mesélte a Borsnak a kétórás tárgyalás után Bernadett.

Bernadett a Facebookon tette közzé a sérüléseirôl készült képeket

„Nagyon megalázó volt számomra, hogy a nyilvánvalóan megtörtént dolgokat hazugságokkal próbálták palástolni és jobb színben feltüntetni. Az elkövető még mindig mentegeti magát és semmiféle megbánást nem tanúsított. A pokolban valószínűleg egy külön hely van számára” – folytatta a törékeny nő, akinek az orrán kötés volt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?