INSIDER

Döbbenetes vallomás: a soroksári futónő férje tudja, ki ölhette meg a feleségét

Kardos Lajos nem kételkedik a gyilkos személyében, csak az indítékában.
  • Szerző: Ripost

A soroksári futónő, Gyurik Krisztina férje nem kevesebbet állít, mint hogy elképzelhetőnek tartja: felesége feltételezett gyilkosát, R. Szilvesztert az asszony szeretője bérelte fel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„Egyre inkább az az érzésem, hogy Kriszti gyilkosa nem saját elhatározásából cselekedett. Kijelentésemet tényekkel is alá tudom támasztani. Az a nyomozók számára sem kérdés, így sajnos, nekem is el kell fogadnom, hogy a feleségemnek szeretője volt. Az is biztos, hogy a halála előtti két napban randevúzott ezzel a valakivel, de érzésem szerint szakítani akart vele – magyarázta a Blikknek Kardos Lajos. Az tény, hogy nagyon furcsán kezdett el viselkedni, érződött rajta, fél valamitől vagy valakitől, és – tőle teljesen szokatlan módon – a futás előtt levett minden ékszert magáról, úgy indult az utolsó útjára. Azt is tudom, ez az ember a nyomozók érdeklődését is felkeltette, olyannyira, hogy poligráfos vizsgálatot is végeztettek rajta, amin elbukott!”

A férfi azóta elhunyt, így ezt a szálat többé senki nem vizsgálta, és a gyilkos személyében az özvegy sem kételkedik. A férj szerint az évek alatt több nyomozó is állította: biztos, hogy bérgyilkosság történt.

„Kriszti szeretőjének halálában a stressz is közrejátszott. Abban egyetlen percig sem kételkedem, hogy feleségemet R. Szilveszter ölte meg, hiszen ezt számos megdönthetetlen bizonyíték támasztja alá. Nekem azonban nagyon fontos, hogy minden apró részlet a helyére kerüljön, és hibátlan képet kapjak a történtekről„ – mondta Kardos.

„Ha az ötévnyi, minden apró részletre kiterjedő nyomozás alatt egy ilyen verzió nem merült fel, akkor az nem létezik” – reagált a férj felvetésére a R. Szilveszter ügyvédje, dr. Lichy József.

És ezeket olvastad már?